Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK
Létrehozva: 2020.04.22.

Nyilvánosságra kerültek Meghan és Harry üzenetei: ezt írták a hercegné apjának

Paparazzikkal üzletelt Thomas Markle, emiatt kereste többször is Meghan és Harry is a férfit.

Még Harry herceg és Meghan 2018-as esküvőjét megelőzően robbant ki botrány, mikor Markle apja, Thomas paparazzikkal üzletelt, hogy lefotózhassák őt pénzért. Az ügy nagyot robbant, Thomas Markle az esküvőn sem lehetett ott, bár a férfi azt mondta, szívrohamot kapott és azért nem utazott az ünnepségre.

Fotó: AFP

Harryék beperelték a The Mail on Sundayt, amiért a lap megjelentetett egy levelet, amit Meghan írt az apjának ezzel az egész kínos üggyel kapcsolatban. A jogi dokumentumokba Meghan most csatolta az SMS-eket is, amiket ő és Harry küldött Thomas Markle-nek. Az üzenetekből kiderül, hogy próbálták felvenni a kapcsolatot az apjával, de a férfi semmire sem reagált.

2018. május 5-én a hercegné ezt írta: „Hívtalak és SMS-t is küldtem, de nem hallottam felőled, szóval remélem, jól vagy.” Másnap ismét üzenetet küldött neki, miután kiderült, hogy Thomas Markle pénzért cserébe pózolt paparazzi fotósoknak.

Thomas Markle május 14-én üzente meg, hogy nem fog részt venni a lánya esküvőjén. Ekkor már Harry herceg is beszállt az üzenetváltásba, miután Thomas Markle nem vette fel a telefont. „Tom, Harry vagyok, fel kell hívjalak most rögtön. Kérlek, vedd fel” – írta. Majd újabb üzenetet küldött.

„Tom, itt megint Harry. Tényleg beszélnünk kell! Nem kell bocsánatot kérned, megértjük a körülményeket, de a nyilvánosság csak rontani fog a helyzeten. Ha szereted Meget, és helyre akarod hozni, kérlek, vedd fel a telefont, és ne beszélj a médiával, akik miatt ez az egész helyzet előállt. Hívj fel, kérlek, hogy el tudjam magyarázni. Meg és én nem vagyunk dühösek, csak beszélnünk kell veled. Köszi!„

Harry ismét próbálkozott:

Ha a sajtóval beszélsz, az visszaüt majd. Kérlek, engem hívj. Csak mi tudunk segíteni neked, ahogy a kezdetektől fogva próbáltunk is.

Fotó: Profimedia

Az esküvő után Thomas Markle azonnal a sajtóval beszélt, elmesélve, hogy Harryék üzeneteket küldtek neki, hogy hallgasson. Ezt követően már a lánya is üzent neki.

Egész hétvégén próbáltalak elérni, de nem veszed fel, az üzenetekre sem reagálsz. Aggódunk az egészséged és a biztonságod miatt. Szeretnénk téged megvédeni, de ez nem fog menni, ha nem válaszolsz. Szükséged van valamire? Elküldjük a biztonsági embereinket ismét? Sajnáljuk, hogy a kórházban vagy, de beszéljünk. Melyikben vagy?

A biztonsági embereket Harryék szerették volna küldeni hozzá korábban, de Markle nem kért ebből, holott a herceg jóformán könyörgött ezért.

A per dokumentumai szerint az újság úgy foglalta össze ezeket az üzeneteket, hogy Thomas Markle-nek nem kell bocsánatot kérnie, csak telefonáljon. A lap cikkeiből szintén kimaradt az az utalás, hogy Harry és Meghan megpróbálták megvédeni Thomas Markle-t és gondoskodni arról, hogy biztonságban legyen. A dokumentum szerint a brit bulvársajtó zaklatta, megalázta és manipulálta Thomas Markle-t.

Meghan Markle álláspontja szerint a lap magáninformációval élt vissza, szerzői jogokat sértett, és szelektív szerkesztést alkalmazott, amikor nyilvánosságra hozta az apjának írt magánüzeneteit.

A Mail on Sunday szerint viszont „hatalmas és legitim” közérdek fűződött a levelek nyilvánosságra hozásához, és Meghan Markle nem is várhatta el, hogy a magánüzenetei titokban maradjanak.

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

magyarnemzet.hu

Megtalálhatták az iráni elnököt, miután kényszerleszállást hajtott végre az őt szállító helikopter + videó

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

hirtv.hu

„Én csak egy kávét kérek” - Kósa Lajos a Magyar Péter-jelenségről + videó

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

mindmegette.hu

Ha ezt csinálod a levenduláddal, akkor csodás illata lesz

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

ripost.hu

Te ismered a Rubik-kocka titkát? Lerántjuk a leplet

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Meglepő vád a Next Top Model Hungary zsűrijétől: ennek a lánynak híznia kell

HŰHA

Opitz Barbi: Ne engem fenyegess, hogy megölsz!

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Jákob Zoli foghatja a fejét: ledobta a textilt Nagy Ő Virág

HŰHA

Kiderült Katalin és Vilmos titka, kitálalt a komornyik

HŰHA

„Óvakodj Júdástól” - Mellbedobással figyelmeztet a brazil kebelcsoda

HŰHA

Kelemen Anna kitárulkozott: „Száznál több plasztikai műtétem volt!”