3 éve

Nagy bejelentést tett Németh Kristóf: úton van a baba

Németh Kristóf és felesége, Zita elsõ közös gyermeküket várják.

Németh Kristóf és felesége, Zita csodaszép thaiföldi nászútján tudta meg: gyermekük lesz. A család legtöbb tagjának is csak hazatérésük után szóltak a jó hírről. A színész előző házasságából született fia, Lóci biztos nagyon boldog, régóta szeretett volna már kistestvért.

A színész a Story magazinnak elmesélte, hogy kapcsolatuk legelejétől úgy viselkedtek, mint egy család, Lóci és Zita nagyon jó viszonyban van egymással. Mint mondta, lassan érett bennük, hogy ezt a kapcsolatot hivatalossá kellene tenni. Majd amikor a TV2 Legbátrabb páros műsorában is helyt álltak, bebizonyították egymásnak: a legfeszültebb helyzetekben is jól tudnak együtt dolgozni.

"Ott, Máltán jött el az a pillanat, hogy megkértem a kezét. Itthon aztán annak rendje és módja szerint a szülőktől is elkértem a lányukat. Nem is vártunk sokáig: tavaly télen összeházasodtunk. Fontosnak tartottuk, hogy egyházi esküvőnk is legyen, a keresztapám adott össze minket, aki református lelkész. Elindultunk kettesben a második nászútra Délkelet-Ázsiába. Illetve csak azt hittük, kettesben..." - mesélte a színész.

Mivel egyre több jel utalt arra, hogy Zita gyermeket vár, jobb híján thai terhességi tesztet vásároltak, bár még a használati utasítását sem igazán értették. Rögtön kettőt vettek: egy rózsaszínt és egy kéket, hogy akár fiuk, akár lányuk születik, később oda tudják neki adni. Mindkettő pozitív lett...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!