3 éve

Megdicsérte Majka, meglepő dolgot árult el Curtis

A 29 éves zenész újult erõvel tért vissza a hazai zenei életbe, ezt pedig egykori kollégája és barátja is értékelte.

Szerző Ripost

A nyári drogbotrány után sokan úgy hitték, hogy Curtis karrierje véget ér. A rapper azonban újra alkot, új száma pedig egyből a rajongók kedvence lett. Ám nem csak ők, hanem maga Majka is megdicsérte egykori partnerét, pedig korábban ő tette ki csapatából a drogproblémákba keveredett Curtist.

A zenész azonban egy hathetes kúra után egyből új dalokat kezdett írni, a Nem maradok padlón például két hét alatt másfél milliós letöltést ért el.

„A dalok valóban ömlenek belőlem, olyan sok impulzus ért az utóbbi időben, hogy ez nem is csoda. Az alkotás ösztönös dolog, nem azért írok számokat, hogy bárkinek megfeleljek” – mondta a Borsnak Curtis.
Majka és Curtis nyáron megszakított minden kapcsolatot, utóbbi pedig tisztítókúrára vonult januárban. Viszonyukról annyit mondott, hogy azóta is jóban vannak:

„Majka gratulációja az új nótám kapcsán nagyon jólesett. Bár nem járunk össze, de kifejezetten jó a viszonyunk. Véleményem szerint mindketten elférünk a hazai poppalettán, mi nem versenyzünk egymással, hanem egymás mellett haladunk."

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!