3 éve

Először szólalt meg a baleset óta Lovasi András

A Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag zenekar énekese közleményben reagált a Dózsa György úton történt balesetre.

Lovasi András, a Kossuth-díjas magyar zenész szerdán a VII. kerületben okozott balesetet, amelyben rendőrök is megsérültek. Az eset óta most először szólalt meg, Facebook oldalára rakta ki nyilatkozatát, amelyben nem mentegette magát, csak tisztázni akarta a helyzetet:

"Szerda délután a tegnapi, Vígszínházbeli dupla lemezbemutató koncertem főpróbájára mentem. A Dózsa György úton a Damjanich utcai kereszteződéséhez értem... A kereszteződésben sajnos összeütköztem egy nekem jobb oldalról kihajtó szolgálati autóval, amelyben ketten ültek: a férfi sofőr és hölgy utasa. Az utas szerencsére nem szenvedett súlyosabb sérülést, a sofőrnek viszont sajnos eltörött a kulcscsontja, 3 foga pedig kitört. Itt nem szeretnék kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a folyamatban lévő hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg.

Amit viszont sokkal fontosabbnak tartok, az az, hogy nyilvánosan is kifejezzem együttérzésemet a sérült családapával szemben, akinek gyógyulása - mint ma telefonon elmondta nekem -, hónapokat fog igénybe venni... Felajánlottam a segítségemet ezen időszakra...

A sajnálatos esettel kapcsolatban ennyit szeretnék nyilvánosan közölni. Köszönöm a sajtó korrekt bánásmódját, amely ebben a szituációban nagyon jólesett. A továbbiakban is tartanám magam ahhoz, hogy Facebook közlemények formájában tájékoztassam a nyilvánosságot"

- írta közleményében a zenész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!