3 éve

Õszintén vallott Pártos Csilla, fogalma sincs, mit hoz a jövő!

Pécsi Ildikó egykori menye nemrégiben három hétre szakított nála fiatalabb kedvesével, ám úgy döntöttek, újra megpróbálják együtt.

Nemrégiben majdnem zátonyra futott Pártos Csilla kapcsolata. Pécsi Ildikó egykori menye egy évvel ezelőtt, az ötvenedik születésnapján találkozott a nála tizennégy évvel fiatalabb férfivel. 

Az jóképű ügyvéd azóta átvette Csilla védelmét a Pécsi Ildikóval szemben folytatott perekben, így már több szempontból is összefonódott az életük.

Nemrégiben azonban törés keletkezett a kapcsolatukban, aminek következtében három hétre különváltak az útjaik. 

"Soha többet nem akarok hátranézni, csak előre. Hogy mit hoz a jövő? Egyikünk sem tudja, nem ígértünk egymásnak semmit. Szerelmesek vagyunk, mint két kamasz, szeretjük egymást, mint két bölcs felnőtt, és felelősséget vállalunk egymásért, mint két öreg" - mondta el a Story magazinnak Csilla.

A lapnak a nő kedvese, Dániel is megszólalt. Õ sem tagadta, hogy voltak a kapcsolatukban hullámvölgyek, és még ők maguk sem tudják, mit hoz a jövő.

"Nagy a szerelem köztünk, de megzavartak az elvárások, amelyeket kimondatlanul is sokaktól érzek. 36 éves vagyok, nincs családom, nincs gyerekem, jogos elvárás például a szüleim részéről, hogy unokát szeretnének. Csillával való kapcsolatomban azonban ezek nem prioritások" - magyarázta a férfi a rövid ideig tartó különválásuk okát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!