tóth gabi
A MasterChef VIP zsûritagja a véletlennek és tehetségének köszönheti, hogy négy éven át fõzhetett a moszkvai elitnek.
A TV2 szakácsa csak első ránézésre tűnik különösen szigorú főnöknek. Aki figyelmesen nézi a műsort, tudja, amikor csak tud, segít a versenyzőknek, ha tévúton járnának. A titokzatos séf karrierje különös állomásáról, családjáról és a MasterChef VIP-ről is mesélt a %RIPOST%-nak.
"Először a Gundel étterem séfhelyettese lettem, majd átkerültem a Mágnáskertbe, ahol rendszeres vendégünk volt egy meglehetősen gazdag és befolyásos orosz üzletember is. Egy alkalommal kitaláltam, hogy csinálunk egy ötfogasos orosz betétmenüt az étlapra, amit ez az úriember azonnal meg is rendelt. Rögtön érezte, hogy valami igazán autentikusat kapott és azonnal jelezte, hogy szeretne beszélni velem.
Ekkor ajánlotta föl, hogy költözzek Moszkvába, ahová éppen séfet keres a magánklubja konyhájába.
Négy éven át vittem azt a konyhát, mielőtt hazatértem Magyarországra és beszálltam az Arany Kaviárba”
- mesélte a legendás Arany Kaviár egyik tulajdonosa és executive chefje a %RIPOST% napilap pénteki számának.