5 éve

Pápai Joci elárulta, mi volt az első dolga, miután hazaért!

Az énekes nagyon hiányolta a hazai ízeket Kijevben, de ami még ennél is jobban nyomasztotta, az a családjának hiánya volt.

Vasárnap reggel hazaérkezett Kijevből Pápai Joci, aki az Eurovíziós Dalfesztiválon elért nyolcadik helyezés után mást sem akart, csak átölelni a szeretteit. 

Az énekes a Borsnak elmondta, barátai egy szál kolbásszal várták őt a budapesti reptéren. 

"Tudták, hogy kint nem találtam kedvemre való ételt, és nagyon sóvárgok már a jó hazai után, úgyhogy kolbásszal vártak. Kint is a megszokott ízeket kerestem, de csak a gyorséttermekben és pizzériákban találtam olyasmit, ami egy kicsit is ismerős, de egyik sem volt az igazi" - mondta az énekes a lapnak, aki miután hazaért, el sem akarta engedni a feleségét, akivel még sosem voltak ennyi ideig távol egymástól.

A feleségemmel tíz percen át csókolóztam az udvaron, ahogy hazaértem.

"Ez vasárnap reggel kilenckor volt, a gyerekek még aludtak. Befeküdtem a fiam mellé és délutánig fel sem ébredtem. Utána az egész napot a családdal töltöttem, együtt sétáltunk a Tatai-tó partján."

Joci elégedett a nyolcadik hellyel, főleg, mivel mindenféle extra segítség nélkül jutott el idáig.

"Olaszországban például hatalmas stáb foglalkozik azzal, hogy a daluk igazán versenyképes legyen: világszínvonalú dalszerzőt foglalkoztatnak és 68 fős delegációval érkeztek Kijevbe. Ehhez képest én egy vidéki cigány gyerekként megálmodtam, és egy szál gitárral megírtam a dalomat, mindenféle segítség nélkül, ami megállta a helyét Európa legnagyobb és legkomolyabb csapataival szemben."

Joci rekordokat döntögetett a pontszámaival, ráadásul a közönségtől kapta a legtöbbet. Számára ez a legfontosabb, hiszen értük dolgozik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!