5 éve

Kiderült, ezért halt meg Usztics Mátyás

Usztics Mátyás határozott, régimódi ember volt, akinek családja mellett hazája volt a legfontosabb. A színész mindig tudta, mit akar, nemcsak a szerepeiben alakította jól a katonát - a honvédség szabályait otthon is betartatta.

Vasárnap délután érkezett a váratlan hír: 68. életévében elhunyt Usztics Mátyás színművész. Lapunk megtudta, mi okozta a halálát az Angyalbőrben és a Kisváros színészének. A család egyelőre hallgat, de az beszélik, Usztics egy súlyos emésztőrendszeri betegséggel küzdött.

Igazi önemésztő típus volt. A korábban közkedvelt színész az utóbbi néhány évben visszavonultan élt.

Akik ismerték, azonban tudják, hogy életében megosztó személyiség volt. Olykor furcsának is tarthatták egyes megnyilvánulásai, szokásai miatt. Ilyen például, hogy ki nem állhatta, ha nem a teljes keresztnevén szólítják. Szigorú szabályok szerint élt, még ha a kollégák humoros emberként is ismerték. A magánéletéről ritkán beszélt. Egy korábbi interjúja azonban tökéletesen tükrözi a valódi Usztics Mátyást…

Hogy a család miként élte meg, hogyan próbált megfelelni a színész különös elvárásainak és hogy milyen betegséggel küzdött a színész? Kiderül a keddi %RIPOST% napilapból!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!