5 éve

Otthagyja a munkahelyét, hátat fordít Eszenyinek Stohl András!

A színész képtelen összeegyeztetni a teendõit, ezentúl talán szabadúszóként tevékenykedik majd.

Feladja a munkáját az Eszenyi Enikő vezette Vígszínházban Stohl András, a megkeresései ugyanis annyira megszaporodtak, hogy képtelen lenne ellátni a feladatát

A színész társulati tagsága erősen leszűkítette a lehetőségeit, ezért úgy döntött, egy időre kiválik a Vígszínház társulatából annak érdekében, hogy minél több új kihívást tudjon elvállalni.

"András nagyon szeret a Vígszínházban dolgozni, fantasztikus szerepeket kapott, azonban egyre több feladattal is megkeresték kívülről, más színházaktól, ezek a kihívások pedig érdekelték. Néha kifejezetten problémás volt az egyeztetés a Víggel, leginkább más színházak esetében okozott kellemetlenséget" - mondta el a Blikknek egy informátor. 

Azt, hogy a döntés végleges vagy átmeneti, még maga Stohl sem tudja, mindenesetre izgatottan tekint a jövőbe.

"Magam sem tudom még pontosan, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek, vagy szabadúszó leszek ettől az évtől.

Nyáron egy olyan munkába vágok bele, amilyennel eddig még nem foglalkoztam, és ezt nem fogom tudni összeegyeztetni a színházzal.

Még nem sikerült megegyeznem a színházzal, hogy társulati tagságom hogyan alakuljon a továbbiakban" - mondta el a lapnak a színész.

Stohl jelenleg öt darabban játszik a Vígszínházban, így júliusig több mint harminc alkalommal láthatják még őt a színpadon a nézők.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!