Magyar Péter ámokfutása büdös szavazóktól, nők, nyugdíjasok folyamatos gyalázásáig

POLITIK
Létrehozva: 2016.11.20.

Főzz olcsón finomat Szinetár Dórával: Ez az étel téged is felmelegít

Az elismert színésznõ igazi konyhatündér! Készítsd el vele ezt a mennyei fogást! Megnyalod mind a tíz ujjad, és még a pénztárcád mélyére sem kell nyúlnod!

Borleves

Hozzávalók:


- 10 tojás


- 1 liter fehér, száraz asztali bor


- 2,5 dl víz


- szegfűszeg


- citromhéj


A tojások kivételével a többi hozzávalót felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni. Ha langyos lett, kivesszük a fűszereket. A tojások sárgáját 25 dkg nádcukorral habosra keverjük, majd a boros lébe öntjük, közepes fokozaton egyszer felforraljuk, majd fogyaszthatóra hűtjük.

Bőségtál

Hozzávalók:


- 25 dg füstölt tarja


- 10-12 Csirke comb-mell


- 1 nagy nádcukros ananász konzerv


- 1 zacskó aszalt szilva


- 5 szál sárgarépa


- 3 szál fehérrépa


- 5 db zöldpaprika


- 5 db paradicsom


- majoránna


- oregánó


- bazsalikom


- petrezselyem


- 3 zacskó előrefőzött rizs


- 1 üveg szójaszósz

 

A római tálat beáztatjuk, a zöldségeket és a húst megpucolva, megmosva, lebőrözve a zöld és/vagy szárított fűszerekkel befűszerezzük. A tálat kibéleljük a vékonyra szelt tarjával a hozzávalókat rétegekben belerakjuk. A hússal kezdjük, rá a répa, a paprika-paradicsom, a szilva-ananász, ismét hús, és így tovább. A felső sor szilva-ananász tetejére rárakjuk a maradék zöldfűszert, a tálat lezárjuk a tetejével, és előmelegített, kb. 200 fokos sütőben 1,5-2 órát sütjük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek