Létrehozva: 2015.08.12.

Így küzd a narancsbőrrel 4 magyar sztár, erős paprikát is kennek magukra!

Hazánk legszexibb sztárjai elárulták, hogyan tudják legyõzni a makacs cellulitiszt? Akad aki a biciklire, de van aki az erõs paprikára esküszik.

A narancsbőr rengeteg nőnek okoz kellemetlenséget, vagy akár komoly komplexust. Sokan, sokféleképpen küzdenek ellene A bevállalósabb sztárok közül néhányan, most  elárulják, ők melyik módszerre esküsznek.

A neves producer felesége nem szégyelli, hogy 32 évesen felfedezett magán némi narancsbőrt. Viszont szomorkodás helyett sokkal inkább arra koncentrál, hogy újra megszépítse szexi combjait. Ebben pedig kozmetikus barátnője segít neki egy különleges készülékkel.

"Rengeteg nő küzd a combján kialakult cellulitisszel, én találtam egy eredményes megoldást, amit ma elkezdek: rádiófrekvencia, kavitációs ultrahang és vákuum kombinációja orvosi technológiás gépben ötvözve" - árulta el a Facebookon a csinos feleség.

Az egykori szépségkirálynő elképesztő formában van! Rengeteg időt tölt sporttal, odafigyel az egészséges táplálkozásra, és nem utolsósorban mindet megtesz azért, hogy bőrének állapota kifogástalan legyen. Éva többi között infravörös fényenergiával, vákuummal és bipoláris rádiófrekvenciás kezeléssel ápolja hosszú combjait. A kezelés segít eljuttatni a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felső részéből a nyirokrendszerbe.

A csinos átoperált sztár több praktikát is bevet annak érdekében, hogy kívánatossá és selymessé varázsolja a bőrét.

"A legfontosabb, hogy minden fürdés után hidratáló krémmel kenem be az egész testem. Fokozottan figyelek a napi folyadékbevitelre, ez nagyban befolyásolja a bőröm állapotát. És ami számomra már jól bevált a narancsbőr elleni harcban: a biciklizés. Nagyon ritkán utazom tömegközlekedéssel, inkább a kerékpáromra pattanok, és ezzel szelem át a város, ha éppen dolgom akad. A rendszeres sport sokat javít a bőr rugalmasságán" - árulta el a %RIPOST%-nak a szexi színész-énekesnő.

A szőke színésznő kitűnő géneket örökölt, mindemellett fokozottan ügyel az egészségére. A legtöbbet akarja kihozni bomba alakjából, a tökéletes összképhez pedig hozzátartozik a bőr egészsége is.

"Még a pályám elején, 43 évvel ezelőtt, az egyik kolléganőm példájából megtanultam: egy színésznő számára megengedhetetlen, hogy az arca lebarnuljon. Akkor ugyanis a bőr ledobja a sminket! Ha napra megyek, csakis a legerősebb fényvédő faktorral rendelkező naptejeket használom. Inkább hozzásminkelem az arcomat testem bronzos színéhez" - mondta a %RIPOST%-nak Zsuzsa, aki azt tanácsolja, kérjük szakember segítségét a számunkra legmegfelelőbb kozmetikumok kiválasztásához.

"A legjobb professzionális krémeket használom. Az én koromban pedig már a ránctalanítás is nagyon fontos. Nem vagyok híve a plasztikai műtéteknek, a természetes kozmetikumokat részesítem előnyben. A narancsbőr eltüntetésére is tudok egy jól bevált praktikát. Mielőtt sportolunk, be kell kenni erős paprikával a combunkat és a fenekünket. Ez serkenti a sejtek oxigénellátását, segít eltávolítani a lerakódott méreganyagokat. A szaunázás is jót tesz! De ki lehet próbálni azt is, hogy egy kefével erőteljesen dörzsöljük a bőrünket, ezzel serkentjük a vérkeringést" - tanácsolta a színésznő.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

vg.hu

Itt nyitja meg új, budapesti üzletét a Penny

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Lábujjszopogatás és hajszárító – Így szívatták egymást a magyar rádiósok

HŰHA

Minden eddiginél merészebb fotó készült Tolvai Reniről: bugyi nélkül állt kamerák elé

HŰHA

Nem akárhogy segítették az autizmussal élő gyermekeket Dobó Ágiék

HŰHA

G.w.M: Edinának nem Valentin-napja van, hanem Valentin-élete