Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2018.04.08.

Orbán Viktor: Az országot meg kell védeni, ma jó döntést kell hoznunk!

Hozzunk ma egy nagy, közös döntést arról, hogy nem engedjük be a bevándorlókat Magyarországra és megvédjük az országot. Ezért arra kérek mindenkit: menjen el, és adja mindkét szavazatát a Fideszre. Kétszer Fidesz, csak ez a biztos - mondta a miniszterelnök az Origónak adott interjúban.

A választásnak komoly tétje van, Brüsszel még az idén, 2018-ban tízezer migránst telepítene Magyarországra. Hozzunk ma egy nagy, közös döntést arról, hogy nem engedjük be a bevándorlókat Magyarországra és megvédjük az országot. A kényelmet ma tegyük félre. A sorosisták mind ott lesznek, legyünk ott mi is.

Ma jó döntést kell hoznunk, mert ha elhibázzuk, nem lehet jóvátenni. Mindenki menjen el, és adja mindkét szavazatát a Fideszre. Kétszer Fidesz, csak ez a biztos – mondta az Origónak Orbán Viktor.

A Miniszterelnök arról is beszélt, hogy az európai nyilvánosságot letarolta egy irányzatos újságírás, egy irányzatos világértelmezés, amit politikai korrektségnek neveztek el. Kialakult az a nézet, hogy aki nem ennek megfelelően nyilatkozik, az szinte nem is ember, de legalábbis a demokraták köréből mindenképpen kiírta magát.

Nyugaton egy korlátozott sajtószabadság és politikai gondolkodás érvényesül. Mi ezt egyszerűen szájkosárnak nevezzük, amely nem teszi lehetővé, hogy szabadon lélegezz, beszélj, csak korlátok között tudsz megnyilvánulni. Mi pedig fogtuk ezt a szájkosarat, és visszaküldtük Brüsszelbe.

A magyar nyilvánosság élénk, sokszínű. Azt viszont látjuk, hogy Nyugaton elhallgatják, meghamisítják, cenzúrázzák a bevándorlóországok mindennapjairól szóló híreket. Mi olyan országban akarunk élni, ahol meg szabad írni az igazságot a migráció veszélyeiről; a terrorizmusról, a közbiztonság megszűnéséről, a nők elleni erőszakról, röviden arról, milyen az élet a bevándorlóországokban.

A kérdésre, hogy mi lesz a Stop Sorossal, ha a Fidesz nyer, Orbán Viktor elmondta: "Azért nyújtottuk be a javaslatot az Országgyűlésnek, hogy törvény szülessen belőle. Nem folytatódhat Magyarországon, hogy a fontos döntéseket nem a nép által megválasztott képviselők hozzák meg, hanem külső erők sugallatára mozgatják a szálakat.

Elfogadhatatlan, hogy a magyar emberek tudta nélkül dollár tízmilliókat költenek el különféle nemzetközi erők a magyarországi folyamatok befolyásolásra.

Ezen mindenképpen változtatni kell. Ráadásul a bevándorlás kérdését nem tekinthetjük átlagos politikai kérdésnek, mivel az ország függetlensége, biztonsága és gazdasági jóléte függ tőle.

A bevándorlás nemzetbiztonsági ügy, ezért az ezzel kapcsolatos bármilyen tevékenységet nemzetbiztonsági engedélyhez kell kötni. Erről Magyarország nem mondhat le, ellenkező esetben olyan lesz a magyar közélet, mint egy vízilabdameccs: látunk belőle valamit, de a fajsúlyos, fontos dolgok a víz alatt történnek.

Mi a hagyományos demokrácia-felfogáshoz ragaszkodunk, ahol az emberek megérthetik, hogy mi és miért történik, és megválaszthatják azokat, akik irányt szabnak a közösség életének. Lincolnra és Kossuthra hivatkozunk: a népből, a néppel, a népért. A magyar demokrácia megfelel ennek a kritériumnak."

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy az urnazárásig mindenképpen dolgozni fog.

"Elmegyek telefonközpontokba, és folyamatosan beszélek a választókkal. Bizakodó vagyok.(...) A választásnak komoly tétje van, Brüsszelben már alig várják, hogy migránsokat telepíthessenek Magyarországra.

Ezért arra kérek mindenkit: menjen el, és adja mindkét szavazatát a Fideszre. Kétszer Fidesz, csak ez a biztos."

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

magyarnemzet.hu

Ő a felelős a 7-0-s zakóért az NB I-ben, az edző amatőr viselkedésről beszélt

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a szerdai újholdnál megtalálhatjuk a közös nevezőt

mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HARCÉL

Menczer Tamás: A június 9-i választás tétje háború vagy béke

HARCÉL

Kovács Zoltán: Magyarország tekintélyének, becsületének és intézményrendszerének megvédése kötelességünk

POLITIK

Tüntetés Franciaországban, migránskéselés áldozata lett egy 15 éves fiú

POLITIK

Az oroszok új rakétája 18 ezer kilométerre elér

POLITIK

Kijev kirobbanthatja a III. világháborút

POLITIK

Karácsony-káosz, ezt kapták öt év alatt a budapestiek

POLITIK

Egy hét alatt 380 orosz támadás Ukrajnában

POLITIK

Magyarországra küldené a migránsokat egy francia politikus