FÜLES

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.10.04.

Teljesen összeomlott Sallai Nóra férje: éjszakára sem merik magára hagyni

Egy percre sem hagyják magára a családfőt.

Ahogy arról lapunk már beszámolt, Sallai Nóra, a Jóban Rosszban egykori színésznője szeptember 27-én súlyos autóbalesetet szenvedett kisfiával együtt. Állapotuk azóta is válságos, család teljesen összetört, helyzetüket pedig nehezíti, hogy anyát és gyermekét külön kórházam ápolják.

sallai nóra
Sallai Nóra és kisfia állapota is válságos Fotó: hot archív

Mint ismeretes, szeptember 27-én a színésznő és 5 éves kisfia egy családi rendezvényről tartott haza, amikor egy 130 km/órával száguldó, kivilágítatlan luxusautó beléjük hajtott. Sallai Nóra és kisfia súlyosan megsérültek, állapotuk azóta is válságos.

A család felfoghatatlan fájdalmon megy jelenleg keresztül, amit csak tovább mélyít, hogy a Jóban Rosszaban egykori színésznője és kisfia két külön kórházban fekszenek, így a család folyamatosan ingázik szeretteik között.

Összeomlott Sallai Nóra férje

A Life.hu a legfrissebb sajtóértesülésekre hivatkozva azt írja, hogy Nóra férje, Bence teljesen összeomlott a tragédia súlya alatt. Egy meg nem nevezett informátor szerint állítólag a munkájával is teljesen felhagyott annak érdekében, hogy folyamatosan a felesége és kisfia mellett lehessen.

Úgy tudni, hogy a helyzet olyan komoly, hogy a család és a barátok pedig egyetlen percre sem merik magára hagyni az összeroppant családfőt.


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek