LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.04. 13:15
Módosítva: 2024.10.04. 14:00

Mága Zoltán így próbál segíteni az autóbalesetet szenvedett Sallai Nórának

A színésznő állapota válságos, ezért is van szükség konkrét cselekedetekre.

Nemcsak a Jóban Rosszban rajongóit, hanem az egész országot megrázta a hír, miszerint a TV2 korábbi napi sorozatának színésznője, Sallai Nóra, Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett, amelyben kisfia is megsérült. Mága Zoltán arra hívta fel a figyelmet, hogy egy véradással életet menthetünk!

sallai nóra
Minden segítségre szükség van! (Fotó: Hot archív)

Sallai Nóra balesete miatt az egész ország összefogott. A színésznő több kollégája is megosztotta, hogy a válságos állapotban lévő sorozatsztárnak vérre van szüksége, ezért mindenkit arra kérnek, hogy vegyenek részt irányított véradáson. Így tett Mága Zoltán is!

Ma én is vért adtam, hogy ezzel is segítsem a súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra színésznő életmentését. Az irányított véradással elsősorban az édesanyának szerettem volna segíteni, aki ötéves fiával együtt szenvedett balesetet egy héttel ezelőtt és állapota még ma is válságos. Most az ima mellett konkrét cselekedetre van szükség, ezért arra biztatom minden ismerősömet, hogyha tehetik, segítsék Nóra gyógyulását! Természetesen a véradás máskor is fontos, hiszen a bajba került embertársainkat, ezáltal a legdrágább érték, az élet megmentését is segítjük!

- írta posztjában a hegedűművész.

Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: 
Kéméndi Sallai Nóra részére
TAJ-szám: 086 162 010

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek