Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.28. 16:00

Dancing with the Stars: PSG Oglit százezrekért juttatták tovább a Kőgazdag Fiatalok?

Szombaton lezajlott a Dancing with the Stars első adása, ahonnan máris távozott egy páros Kamarás Norbi és Sebesi Daniella személyében. A zsűri értékelése szerint azonban PSG Ogli és Szőke Zsuzsi álltak az utolsó helyen, így őket a szavazatok mentették meg. Lehet, hogy ebben a Kőgazdag Fiatalok keze is benne volt?

A Dancing with the Stars 5. évadában a Kőgazdag Fiatalok PSG Oglija is versenybe száll Szőke Zsuzsi párjaként, hogy megmutassa, sokkal több van benne, mint azt sokan gondolják. A páros az első show-ban nem szerepelt valami fényesen legalábbis a zsűri szerint, így a pontjaik csak az utolsó helyre voltak elegendők. Ám a továbbjutás nem csak ezen múlik, hiszen a nézők szavazatai lényegesen megváltoztathatják a sorrendet, ahogy az az ő esetükben is történt. Olivér és partnere végül úgy jutott tovább, hogy még a veszélyzónát is megúszták.

PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna
Dancing with the Stars 5.
Jól indult a Dancing with the Stars PSG Ogliék számára, a zsűri pontjai ellenére simán továbbjutottak (Fotó: TV2)

A Dancing with the Stars mellett a Kőgazdag Fiatalok 2. évada is dübörög, így Olivérrel szinte egész héten találkozhatnak a nézők a TV2 képernyőjén. És bár a polgárpukkasztó reality sokak szerint igencsak megosztó, az biztos, hogy a szereplők nem hagyják unatkozni a rajongóikat, amit úgy tűnik, most meg is háláltak szavazatok formájában. Persze az is lehet, hogy a szereplők keze is benne volt a dologban, hiszen mint azt a reality-ben gyakran hangoztatják, számukra nem okoz gondot a pénzszórás, így bizonyára néhány emelt díjas telefonhívás sem. Sőt, a Miss Tuvic néven ismert Tuvic Aleksandra még az adás előtt elárulta, mennyi a minimum, amivel támogatni fogja a legjobb barátját.

Sajnos nem tudok személyesen ott lenni, de lélekben mindenképpen mellette leszek és szurkolni fogok neki. A következő adásokban pedig biztosan ott leszek az első sorban, ha továbbjut, és biztosan tovább fog jutni. Egyértelműen fogok szavazni is, sőt, minden követőmet, ismerősömet, barátomat meg fogom kérni, hogy szavazzanak a testvéremre, mert neki mindenképpen tovább kell jutnia. Hogyha csődbe megyek miatta, akkor is szavazok amennyit lehet, szóval egy pár százezret mindenképpen rászánok

 – mesélte akkor nevetve Szandi. És úgy tűnik, a terv bevált, hiszen Olivérék könnyedén továbbjutottak.

Barátai szerint a Dancing with the Stars PSG Ogli győzelmével is zárulhat

Persze nemcsak Szandi, hanem a Kőgazdag Fiatalok többi szereplője is nagyon szurkol a csapat önjelölt alfa hímjének. Kata szerint Olivérnek akár még a győzelemre is van esélye, amivel Metta is egyetért és biztos benne, hogy Ogli ott lesz a fináléban.

Van benne egy olyan versenyszellem és maximalizmus, ami miatt biztos, hogy komolyan veszi majd a műsort. Senki előtt nem szeret rosszul teljesíteni, úgyhogy mindent bele fog adni és a legjobb háromban ott lesz a végén, én úgy gondolom

 – mondta az adás előtt lapunknak Metta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek