FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.18. 10:00

Megszólalt a szakértő Katalin hercegné karácsonyi képeslapjáról

„Szerintem ezzel a képeslappal már szeretné lezárni és maga mögött hagyni a rák elleni harcát” – vélekedett Ingrid Seward.

Szédületes iramban roham az idei év, olyan érzés, mintha csak tegnap lett volna, hogy kiderült, Katalin hercegnénél rákos megbetegedést állapítottak meg. Az azóta eltelt közel egy év alatt azonban már egy rákkezelésen is túl van Vilmos herceg felesége, és újra munkába állt, akárcsak gyermekei nagypapája, III. Károly király, akinél szintén rákot diagnosztizáltak. A címlapok azonban a mai napig is azzal foglalkoznak, milyen állapotban van a mostanra tünetmentes Katalin hercegné. Egy királyi szakértő most arról beszélt, hogy a 2024-es karácsonyi üdvözlőlapjával végleg lezárhatja élete ezen fejezetét Katalin hercegné.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Katalin hercegné és Vilmos herceg is családcentrikus (Fotó: Jonathan Brady)

Hagyományosan minden évben anyák napján és karácsonykor közzétesz egy képeslapot Vilmos herceg és Katalin hercegné – családja körében. Ilyenkor mindig egy-egy szívmelengető sorral fejezik ki érzéseiket és jókívánságaikat. Idén karácsonykor azonban különleges képeslappal jelentkezhet a család, ugyanis egy drámával és kihívássokkal teli évet zárnak velee – számolt be róla a Life.hu.

A királyi család szakértője, Ingrid Seward arról beszélt, milyen tartalmú lehet a wales-i család idei karácsonyi üdvözlőlapja. A szakértő szerint a képeslap tartalma minden bizonnyal a családról fog szólni, mivel hagyományosan mindig ez a téma dominál, és szinte biztos, hogy helyet kap a képen Katalin és Vilmos herceg három gyermeke is. 

Úgy képzelem, hogy egy bensőséges kép lesz, ahol Katalin karjai a gyerekei köré fonódnak. Szerintem ezzel a képeslappal már szeretné lezárni és maga mögött hagyni a rák elleni harcát

– árulta el megérzéseit Seward. Nagy várakozás előzi meg a család karácsonyi üdvözlőlapját, már csak azért is, mert idén anyák napján egy photoshop baki miatt kisebb botrány tört ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek