FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.01. 12:30

Tapintható a feszültség: Jennifer Lopez ezt sosem fogja megbocsátani Ben Afflecknek

A bennfentesek szerint az énekesnő egyre kevésbé tudja visszafogni az indulatait.

A válás közepén tart az egykori sztárpár, Jennifer  Lopez és Ben Affleck. Az énekesnő és a színész a korábbi szakítást követően 2021-ben ismét összemelegedett, majd 2022-ben össze is házasodtak. A tündérmesébe illő befejezés azonban elmaradt, miután előbb különköltöztek, majd Jennifer Lopez augusztus 20-án beadta a válókeresetet. Jelenleg mindkét fél igyekszik udvarias maradni a másikhoz, a gyermekeik érdekében, ám úgy tudni, az énekesnő egyre kevésbé tudja már visszafogni az indulatait.

Jennifer Lopez and husband Ben Affleck arrive at the World Premiere Of Amazon Studios' 'Air'
Jennifer Lopez és Ben Affleck / Fotó: NurPhoto via AFP

A hírek szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck a Beverly Hills Hotelnél tűnt fel egy feszült hangulatú találkozón, ahol Ben gyermekei, a 12 éves Samuel és a 15 éves Fin, valamint Jennifer 16 éves ikrei, Max és Emme is jelen voltak szeptember 14-én. A szemtanúk szerint egy ponton Jennifer láthatóan a könnyeit törölte, míg Ben arca éppen olyan merev volt, mint Batman karaktere - írja a Life.hu.

Jennifer soha nem csinálna jelenetet nyilvánosan, különösen nem a gyerekek előtt, de rengeteg neheztelés gyülemlett fel benne. Nyilvánvalóvá tette, hogy sosem bocsát meg Bennek azért, hogy ennyire hidegszívűen viselkedett, és ilyen kegyetlen módon mondott le a házasságról

- súgta meg egy bennfentes, majd hozzátette, az egykori pár között a kényes béke a határához érkezett.

Jennifer beleegyezett, hogy kulturáltan kezelik a helyzetet, és próbálják lezárni a dolgokat balhé nélkül. De a feszültség tapintható, különösen akkor, amikor Ben forgatja a szemét, és egyáltalán nem vállal felelősséget a házasság kudarcáért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek