Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 15:30

Elkeserítő hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Egy újságíró Michael Schumacher állapotáról beszélt.

Az egész világot megrázta, mikor 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett a Forma-1 legendája, Michael Schumacher. A versenyző állapotáról azóta se lehet sokat tudni, hiszen a család nagyon titkolózik, de néha kiszivárog pár információ, ami alapján sajnos van miért aggódniuk a rajongóknak, hiszen a sportember állítólag nem tud se beszélni, se mozogni, csupán a szemével kommunikál – persze ezeket nem erősítették meg a családtagok.

Michael Schumacher (balra) és öccse, Ralf egy 2004-es F1-futamon
Michael Schumacher / Fotó: AFP

A Life.hu írja, hogy Michael Schumacher nemrég ott volt a lánya esküvőjén, de a vendégek véletlenül sem készíthettek felvételeket róla, és nem adhattak ki információt az állapotáról. Az ismert Forma-1-es újságíró, Roger Benoit még 2022-ben azt mondta, hogy Schumi "reménytelen eset", most pedig újra megkérdezték tőle, hogy mit tud arról, hogy van most a legenda.

Csak egy válasz létezik erre a kérdésre, és ez egyszerűen az, amit a fia Mick mondott: >>Bármit megadnék, hogy beszélgethessek apával<<

– mondta Roger Benoit.

Az újságíró ezzel egyértelműen arra utalt, hogy Michael Schumacher még most sem tud beszélni, így továbbra is kérdéses, hogy éppen hol tart a gyógyulás útján.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek