FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.27. 16:00

Élő adásban buktatták le L.L. Juniort és Dárdai Blankát a barátaik

Napok óta lázban tartja az internetezőket, hogy vajon a sztárpár tényleg kibékült-e, vagy csak ismét egy semmitmondó pletykáról van szó. Nos, nagyon úgy néz ki, hogy az előbbi, ugyanis L.L. Junior és Dárdai Blanka egy barátjuk által bukott le.

L.L. Junior kibékült Dárdai Blankával! Eddig csak pletykaként terjedt az interneten, hogy az egykori álompár újra együtt lehet, ám most az egyik barátjuk is megerősítette a dolgot. Igaz, csak véletlenül... A minap a Mokkában Mészáros Bende és Zsigmond Angi párosa volt a vendég, akik többek között arról is beszéltek, hogy egy-két emberrel mennyire jóban lettek. Ilyen például Jolly és Szuperák Barbie is, de mint kiderült L.L. Junior és Blanka és közel került hozzájuk. Olyannyira, hogy még egy közös utazást is terveznek... De ne rohanjunk ennyire előre!

L.L. Junior és Dárdai Blanka
L.L. Junior és Dárdai Blanka kibékültek (Fotó: TV2)

L.L. Junior és Dárdai Blanka újra együtt

L.L. Junior és Blanka szakítása sokáig lázban tartotta a rajongókat, annak ellenére is, hogy a páros évekig se veled, se nélküled kapcsolatban élt. Eddig valahogy mindig visszataláltak egymáshoz, ám az Ázsia Expressz akkora törést okozott a szerelmeseknek, hogy hallani sem akartak a békülésről. Legalábbis Blanka. Az énekes ugyanis próbálta visszahódítani kedvesét, bár eléggé furcsa módon, mert még a rendőröknek is akadt benne szerepe. Lapértesülések és egy szemtanú szerint az előadó még egy augusztusi szombaton látogatott el Dárdai Blanka Pozsonyi úti lakásához, ám a találkozó nem sikerült túl romantikusan. Azt állították, hogy L.L. Junior barátnője éppen a kutyáját sétáltatta, amikor a rapper feldúltan hagyta el a bérházat, majd nem sokkal később, egy rendőrautó jelent meg. Később ezt cáfolták az érintettek, de a rajongók még ennek ellenére is bíztak a közös folytatásban.

Nos, mint tudjuk, a remény hal meg utoljára, és ez a páros esetében most helytálló kifejezés. Ahogy arról lapunk a minap beszámolt, Blanka ott volt szeptember 21-én Junior koncertjén, hogy támogassa a kedvesét. Ezt fotók is alátámasztják, bár igaz, hogy a két érintett direkt nem posztolt az eseményről. Feltehetően ezúttal szeretnék titokban tartani a kapcsolatukat, ez esetben viszont elfelejtettek szólni a barátaiknak.

Zsigmond Angi lebuktatta a szerelmeseket

Vissza is kanyarodhatunk az elejére. Ugyebár említettük, hogy Zsigmond Angiékkal eléggé jó kapcsolatot ápolnak Juniorék, bár azt talán senki sem sejtette, hogy annyira jó barátok lettek, hogy a nyaralást is együtt tervezik. Pedig ez így van... Maga Angi szólta el magát csütörtök reggel a Mokka műsorában, hogy hamarosan elutaznak vakációzni Juniorékkal, azaz nagyon úgy fest, hogy itt megtörtént a békülés. A fiatal lány aztán rájött, hogy lehet, túl sokat mondott, így el is terelte a témát, de a rajongóknak több sem kellett...

Vajon Blanka és Junior mikor vállalja fel a nyilvánosság előtt újra a kapcsolatát?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek