Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
LOVE

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.26.

Fotó bizonyítja! Újra együtt L.L. Junior és Dárdai Blanka?

Az egykori álompár már hónapok óta külön van, ám most mégis arról pletykálnak, hogy újra lehet köztük valami. A Redditen landolt az a fotó, amelyen jól látszik, hogy L.L. Junior legutóbbi koncertjén ott volt Dárdai Blanka is, ami a rajongók szerint egyértelmű bizonyíték.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata ismét közbeszéd tárgyává vált, hiszen az egykori álompárt jelenleg az Ázsia Expressz műsorában láthatjuk. Bár a forgatások alatt még egy párt alkottak, a rajongók szerint már itt is voltak arra mutató jelek, hogy ez a románc a végét járja. A szerelmesek ugyanis sokat veszekedtek egymással a kamerák előtt, Junior ráadásul még beteg állatnak is nevezte a lányt, a forgatások végével pedig az is kiderült, hogy külön folytatják, és nem kívánnak békülni. Bár utóbbira azért az énekesnek volt próbálkozása, legalábbis erről lehetett olvasni... Lapértesülések és egy szemtanú szerint az előadó még egy augusztusi szombaton balhézott Dárdai Blanka Pozsonyi úti lakásában. Azt állították, hogy L.L. Junior barátnője éppen a kutyáját sétáltatta, amikor a rapper feldúltan hagyta el a bérházat, majd nem sokkal később, egy rendőrató jelent meg. Később ezt cáfolták az érintettek, de a rajongókat mégsem hagyja nyugodni a dolog. Főleg most, hogy egy olyan fotó is terjed a neten, miszerint kibékülhetett az egykori szerelmespár.

L.L. Junior és Dárdai Blanka
L.L. Junior szakítás után kibékült Dárdai Blankával? (Fotó: Tv2)

L.L. Junior kibékült Dárdai Blankával

Nem lenne meglepő a párostól, ha valóban kibékültek volna, hiszen évek óta se veled-se nélküled kapcsolatban éltek egymással. Éppen ezért zsongtak be a redditezők, miután az oldalon közzétettek egy fotót Blankáról L.L. Junior koncertjén. Állítólag ez a fellépés szeptember 21-én volt, azaz eléggé friss történet, s bár több előadó is színpadra állt, Dárdai Blanka a backstageből figyelte "szerelemét". Legalábbis a képek erre utalnak, és az is beszédes, hogy sem az énekes, sem pedig az énekesnő nem posztolt az eseményről. Azaz, ha esetleg igaznak bizonyulnak a pletykák és kibékültek volna, akkor ezúttal szeretnék titokban tartni a kapcsolatukat.

Ez egy Akváriumos koncertfelvétel a backstageből, amin látható Blanka. A akvás koncert most volt 21-én. Újra együtt vannak?

 - tette fel a kérdést egy érdeklődő, mire elkezdtek záporozni a válaszok is. Sokan arra tippelnek, hogy egyértelműen együtt lehetnek, míg mások szerint a szakítás végleges volt, és valószínűleg csak a közös munka miatt futottak össze.

„Szerintem tutira együtt vannak, csak most már nem kötik a nép orrára. Nyilván egyszer minden kiderül, de amúgy meg az ő dolguk. Ha nekik ez az olaszos kapcsolat kell, csinálják” - fogalmazott valaki, ám az igazságot csak a történet két főszereplője tudhatja. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek