Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.15.

Kulcsár Edina ismét beteg: Féltik a rajongók, attól tartanak, nagy lehet a baj

Az egykori szépségkirálynő legutóbbi videója nagy aggodalmat keltett. Kulcsár Edina rajongói egyenesen féltik az anyukát.

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz ismertebb nevén G.w.M alig egy hónapja köszönthették második közös gyermeküket, így az egykori szépségkirálynőnek már négy gyerekről kell gondoskodnia napi szinten. A kis Dion megszületése óta túl sok magánéleti részletet nem oszt meg a sztáranyuka, legutóbbi videói alapján a közönség egy része azonban félti Edinát, ugyanis elég beteg lett a sztáranyuka.

293A7216
Kulcsár Edina
Nagy lenne a baj? Észrevették a rajongók, hogy Kulcsár Edina mostanában nagyok sokat betegeskedik (Fotó: Bors)

Kulcsár Edina ismét beteg lett: aggódnak érte a rajongók

Az anyuka most, hogy túl van negyedik gyermeke megérkezésén, kicsit visszább is vonult a rivaldafényből, azonban a minap kikerült egy videó Edina privát csatornájáról, amiben épp egy betegség miatt szenved az anyuka. Az ágyban fekszik, bio orvosságokat töm magába, de ennek ellenére is elég leszedáltnak tűnik. Edina épp egy citromot is próbál megenni a felvételen, amire panaszkodik is, hogy nem megy neki. Ugyan a videót csak az előfizetők láthatták első körben, de amint az kikerült a Redditre, sokan mások is elkezdtek aggódni, nem csak az egykori szépségkirálynő rajongói.

G.w.M és Kulcsár Edina
Félti a közönsége Kulcsár Edinát (Fotó: Szabolcs László)

Féltik az anyukát

Ha egy anyuka beteg, akkor bizony bajba kerül a háztartás és a gyerekek ellátása. Sokak szerint inkább lehet lelki eredetű az anyuka betegsége, sőt, egy tünete is lehet az általánosnak számító szülés utáni depressziónak. A közönség szerint furcsa, hogy a feleség az elmúlt időszakban ilyen sokat betegeskedett. Talán nagyobb lenne a baj, mint az bárki gondolná?

Bármikor belenézek ebbe a műsorba, állandóan beteg

– írta egy kommentelő a poszt alatt, ahol sokan tették fel a kérdést, hogy lehet ennyiszer beteg az anyuka, míg sokan lelki eredetű bajra saccolnak.

A lelkiállapot előbb utóbb kijön” – válaszolt a kérdésekre egy hozzászóló, bár reméljük, az anyukának csak egy nehéz átmeneti időszaka van és hamar rendbe jön, mintha mi sem történt volna.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek