SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.11.

Erre a gyógyírre van szüksége: Amaráról posztolt Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő életében vannak nehézségek, de a gyerekek öröme mindennél fontosabb számára!

Kulcsár Edina egy kislányával közös videót tett közé Instagram-oldalán. A felvételen Amarával szerepel, aki az ölében ül és hangosan kacarászik, amint édesanyja puszilgatja, azután pedig nagy vigyorral az arcán pacsit is ad neki. Talán mondanunk sem kell, hogy az imádni való jelenet az internetezők szívét is megolvasztotta!

2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
A pár igyekszik mindent megadni a gyerekeknek. (Fotó: Szabolcs László)

Mindenre gyógyír

- írta bejegyzéséhez a sztáranyuka, aki egyből megnyugszik, ha kislánya édes nevetése tölti be a házat. A bájos jelenet a követői tetszését is elnyerte, akik imádják hallgatni a pici önfeledt kacaját. Többet azt is megállapították, kire hasonlít leginkább Amara!

Amara hasonlít rád a legjobban, nagyon cuki

- jegyezte meg egy kommentelő, bár olyan is akadt, aki a kicsit Edina másik lányához, Ninához hasonlította.

Cuki édes kacaj! Milyen nagy már Amara

- írta egy másik hozzászóló a néhány óra alatt több mint 11 ezer kedvelést elért poszt kapcsán. Ha kíváncsi vagy a teljes bejegyzésre, ide kattintva nézheted meg!

Edina természetesen imádja az ilyen családi pillanatokat, de bevallotta, négygyermekes anyaként azért nem mindig könnyű, különösen, hogy minden gyerekkel ugyanannyit szeretne foglalkozni, és nem akarja, hogy bármelyikük úgy érezze, rá kevesebb idő jut. Mint itt megírtuk, nemrég arról is őszintén nyilatkozott, hogy olykor nehéz megállítania azokat a nem túl pozitív töltetű érzéseket, amelyek próbálnak felülkerekedni rajta.

Augusztus 8-án született meg Varga Dion, Kulcsár Edina és G.w.M kisfia, aki a pár második közös gyereke, Amara tavaly májusban látta meg a napvilágot. Az influenszernek ez volt a negyedik szülése, ugyanis előző házasságából Szabó András Csutival is van két gyereke, ahogy G.w.M-nek is van két gyereke az előző kapcsolatából. Így tehát olyan helyzet is előfordul, amikor hat gyereket kell egyszerre felügyelni, ami nem kis kihívás a pár számára, ugyanakkor az elégedett gyermekkacaj képes elfeledtetni a fáradalmakat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek