Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.20. 12:02

Katalin és Vilmos: kiderült, ki a szigorúbb, ha gyermeknevelésről van szó

A walesi hercegi pár odafigyel mindhárom gyermekére.

Vilmos herceg, és felesége, Katalin hercegné gyermekei, György, Sarolta és Lajos a királyi család tagjaként komoly fogyelemre tart számot. Protokollok, szabályok övezik az életüket, amiket be kell tartaniuk. Erre pedig szüleik is odafigyelnek, habár igyekeznek egyensúlyt tartani, hogy mindezek mellett a csemetéik megélhessék a gyermekkorukat. Most azonban kiderült, Vilmos elnézőbb e tekintetben, mint Katalin, aki titkos kóddal szól rá a hercegekre és a hercegnőre, ha nyilvánosan „rosszalkodnak”. 

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Katalin szigorúbb szülő, mint Vilmos (Fotó: Jonathan Brady)

Erről Tom Quinn királyi író mesélt, miután pár éve a kis Lajos csintalankodott nagymamája ünnepségén. A kisfiú mindenki szeme láttára nyelvet öltött az édesanyjára. Katalin ekkor vetette be azt a 4 szavas mondatot, amiből az ifjonc egyből tudta, ezt bizony nem illik.

Tartsunk egy kis szünetet 

– jelezte neki Katalin, aki azért alapvetően nem aggódik annyira, hogy mit csinál három szülöttje, mivel a célja az, hogy gyerekei a királyi lét ellenére is gyerekek maradjanak. 

Férjével, Vilmossal együtt úgy véli, gyermeknevelésükben a lényeg a kommunikáció. Éppen ezért, ha György, Sarolta vagy Lajos nem viselkedik jól, vagy épp hisztizik, akkor a kanapéra ültetve beszélgetésbe kezdenek, hogy elmagyarazzák nekik, miért nem helyes, amit tettek. Ezen felül sosem kiabálnak rájuk azért, amit tettek. Sőt, fontos szabály az otthonukban: senki nem emeli fel a hangját! A gyerekek egyik dajkája, Maria Teresa Turrion Borallo szerint utóbbira nincs is szükség, ugyanis az ifjú királyi családtagok nagyon fegyelmezettek és hallgatnak a szép szóra – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek