HŰHA

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.20. 10:00

Kitálalt Katalin hercegné testvére Vilmos hercegről

James szerint Vilmos jó társa Katalinnak.

Katalin hercegné testvére megjelentetett egy könyvet, amelyben többek között a hercegné életéről mesél. James Middleton sok érdekes részletet taglal arról, hogyan változtatta meg Katalin életét a szerelem.

World Mental Health Day 2023
Vilmost szinte testvérükként szeretik Katalin hercegné testvérei (Fotó: Northfoto)

James a Meet Ella: The Dog Who Saved My Life (Találkozás Ellával: A kutya, aki megmentette az életemet) című könyvében, mely a jövő héten kerül a szigetország könyvesboltjaiba, meglepő dolgokról is ír. Bár az köztudott, hogy 2010-ben a hercegné bejelentette eljegyzését a herceggel, James könyvéből kiderül, ők sem nagyon voltak beavatva: a Middleton család ugyanis a hivatalos bejelentés előtt mindössze egy nappal tudta meg a nagy hírt – számolt be róla a life.hu.

Katalin, Pippa és én sétáltunk egyet a két kutyánk, Ella és Tilly társaságában, majd beültünk egy kis falusi pubba, Bucklebury közelében. Csendben beszélgettünk, miközben próbáltuk visszafogni az izgalmunkat, nehogy bárki gyanút fogjon.

Katalin öccse szerint Vilmost nagyon megkedvelte a Middleton család, már-már olyan Pippának és James-nek, mintha a testvérük lenne. James szerint a herceg nagyon illik Katalinhoz és szerelmük az eljegyzés után csak erősödött.

Gondoltam, milyen szerencsés Vilmos, hogy feleségül veheti az én talpraesett, gyakorlatias nővéremet. Tudtam, hogy vigyázni fog rá, és így is tesz a mai napig.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek