FÜLES

Szerző

Létrehozva: 2024.09.18.

Örömünnep Szinetár Dóra családjában: jó hírek érkeztek a kisfiával kapcsolatban

Nagyon örül ennek az egész család.

Szinetár Dóra jelenleg az egyik legnagyobb becsben tartott művésze Magyarországnak. A Jászai Mari-díjas színésznő és énekesnő nagyon nagy hangsúlyt fektet a karrierjére, és mindent megtesz azért, hogy maradandót alkosson. Jobbnál jobb darabokban bukkan fel, és ha ő színpadra lép, szem nem marad szárazon. Mindenekelőtt azonban édesanya, most pedig kisfiáról árult el fontos híreket. 

Szinetár Dóra mindent megtenne kisfiáért 

Szinetár Dóra bármit megtenne a gyermekeiért, és törekszik arra, hogy a lehető legjobb neveltetésben részesüljenek. A művésznő nagyszerű édesanya, és csodálatos összhangba hozta a karrierjét a magánéletével. Kisebbik fiáról, Benjiről most fantasztikus hírt jelentett be.

A kisfiú ugyanis tegnap ünnepelte a hetedik születésnapját. Nagy nap ez egy kisgyerek életében, Szinetár Dóra pedig mindent megtett annak érdekében, hogy emlékezetes legyen számára ez a nap. Beszámolója alapján sok könyvet kapott ajándékba, és társasjátékot, egy madárijesztő-jelmezt és horgolt Pom-pom figurákat. Az állatkertben egy évre örökbe fogadott egy oroszlánt, sőt nővérétől még egy saját rajzot is kapott.

Micsoda csodás szülinapom van

- mondta a nap végén a kisfiú, aki élvezte a nagy nap minden pillanatát.

Szinetár Dóra pedig örömmel figyelte, hogy milyen boldogságot okozott a család a kisfiának. Egyúttal azt is elmagyarázta a követőinek, hogy a nyilvános közösségi oldalán nem szándékozik teljesen megmutatni a gyermekeit. Aki kíváncsi a kisfiára, az reménykedjen benne, hogy egy napon megismerheti őt - írja az oldalán.

A tüneményes fotókat IDE kattintva lehet megtekinteni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek