FÜLES

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.07.28.

Lebukott: ezzel az ismert férfival látták szórakozni Szinetár Dórát

A színésznőt egy ismert férfi oldalán kapták lencsevégre.

Szinetár Dóra már évtizedek óta az ország egyik legkedveltebb színésznője, így mindig is nagy érdeklődés övezte, éppen mit csinál.

Szinetár Dóra nem akárkivel töltötte az estét Fotó: Mate Krisztian

Ez természetesen a magánéletére is vonatkozik, a Jászai Mari-díjas magyar színésznő minden közösségi médiás mozzanatát nagy érdeklődés övezi. Legújabb bejegyzésétől pedig egyenesen leesett a követői álla, hiszen amellett, hogy elképesztően gyönyörű még egy ismert férfi társaságában is kapták lencsevégre.

Tegnap kedves régi barátokkal mentünk Szegedre megnézni a Rebecca musical bemutatóját. Nosztalgikus-szép-sírós-nevetős este volt. És egy nagyon jó beszélgetés az úton. Tibiékkel nem mertük kiszámolni hány éve ismerjük egymást, de biztos nem annyi, mint ameddig számoltunk…

– kezdi szombati beszámolóját Szinetár, aki mások mellett Kasza Tibivel töltette az estéjét, majd így folytatja:

Az előadás varázslatos látványvilága miatt pedig érdemes Szegedre menni! A Dóm-tér amúgy is a világ egyik legizgalmasabb szabadtéri színházi helyszíne. Nekem ráadásul különösen fontos, hiszen itt álltam először színpadon 10 évesen. Menjetek ti is színházba! Nyári színházba! A csillagos ég alatt az is még csodásabb!!!

A fotó pedig itt meg is nézhető: 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek