Létrehozva: 2024.09.11.

Jennifer Lopez és Ben Affleck után újabb sztárpár jelentette be: vége

A válási papírokat már egy bíró is aláírta.

Az utóbbi hónapokban Jennifer Lopez és Ben Affleck párkapcsolati válságától volt hangos a sajtó. A színésznő augusztus 20-án hivatalosan is beadta a válókeresetet férje ellen.

szív, összetört szív, szakítás
Újabb sztárpár házassága futott zátonyra Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Ezután azt hihettük, hogy egy ideig nem lesznek sztárszakítások. Azonban nem így lett, ugyanis a Trónok harca sztárja, Sophie Turner hivatalosan is elvált a férjétől, a Jonas Brothersből ismert Joe Jonastól, miután sikerült megegyezniük a részletekben, és egy bíró is aláírta a válási papírjaikat.

A megállapodás részleteiről egyelőre nem sokat lehet tudni, azonban ismert, hogy a párnak korábban mediációra volt szüksége ahhoz, hogy meg tudjon egyezni a vagyonelosztásról és a gyerekelhelyezésről.

Sophie Turner és Joe Jonas szinte napra pontosan egy éve jelentették be, hogy külön utakon folytatják, azonban a dolgok csak most váltak hivatalossá. Azóta egyébként már mindketten továbbléptek: a színésznőnek egy brit arisztokrata, Peregrine Pearson a párja, az énekes pedig Stormi Bee után egy libanoni színésznővel, Laila Abdallah-val jött össze – de a 27 évvel idősebb Demi Moore-ral is összehozták őt a bulvárlapok.

A sztárpár 2016-ban találkozott először, majd rá egy évvel már el is jegyezték egymást, 2019-ben pedig össze is házasodtak. Első kislányuk, Willa 2020-ban született, 2022-ben pedig újabb babával, Delphine-nel bővült a család - emlékeztet cikkében a TMZ.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek