Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.04.

Filozofálni kezdett VV Virág, majd törölte magát a közösségi oldalakról

Sok bajt okozott már magának a szőke valóságshow szereplő a közösségi oldalán. De most úgy tűnik, egy hosszas motiváló gondolat kifejtése után törölte magát VV Virág.

 VV Virág élete számos változáson ment keresztül az utóbbi időben. A legjelentősebb, hogy szakított toxikus párjával és most már a balhékat is igyekszik elkerülni. Persze ez a szőkeségnek nem mindig sikerül, hiszen a kommentelőkkel még most is folyamatosan hadakozik, akik hol OnlyFans modellkedésével, hol testalkatával próbálják bántani. 

Vv Virág
Szakítása óta sokkal kevesebb a botrány körülötte (Fotó: Super TV2)

Virág azonban még mindig keresi a saját útját. A 22 éves fiatal lány legutóbbi Instagram-történetében közhelyes igazságokat puffogtatva, már már filozófiai magasságokkal próbálta motivációs trénerként inspirálni fiatal követőit. Bár tény és való, hogy sok mindent megtapasztalt a szélsőséges életvitelével, de nem feltétlenül ő lenne a követendő példa. 

Kis gondolat, bármennyire érzed a jelenlegi helyzetedet az életben, hogy a pokolban vagy és menekülnél. Bárcsak minden tökéletes lenne, nagyon nagyon sok ember szenved még rajtad kívül az életben! Legszívesebben elmenekülne a világból! Akárcsak egy szakítás, egy válás, elvesztetted a szeretted, a munkádat, vagy bármilyen rossz dolog miatt, felteszed magadban a kérdést miért veled? Azért történnek ezek a dolgok, hogy megerősödjél, és amiről azt hiszed, nem fogod kibírni, azt is kibírod

 – mondta el véleményét Virág hosszasan, aki ezek után törölte az Instagram-oldalát.

VV Virág törölte Instagram-profilját magvas gondolatai után (Fotó: RTL)

Anorexiásnak nevezték VV Virágot

Amíg volt közösségi oldala Virágnak, rengeteg pikáns tartalmat osztott meg magáról, ezek miatt sok olyan kommentelője volt, aki keményen neki mentek. Egyikük a testalkata és a keblei miatt bántotta, amit Virág nem hagyott szó nélkül.

„Kamu profiloddal mégis engem nézel. Sajnálom, hogy itt tart a világ, hogy ha kicsi a melled, akkor az undorító vagy. Vagy ha vékony vagy, akkor meg az a baj. De persze mikor meghíztam, akkor meg azzal csúfoltak engem, hogy digi-dagi. Engem nem zavar, hidd el, ha tudnád mennyien szeretik... és bocsánat, hogy nekem nincs két szilikon a mellemben. És képzeld, egyáltalán nem zavar” – válaszolta Virág. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek