Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.16.

Titokban férjhez ment? Sáfrány Emesét menyasszonyi ruhában kapták le

Gyönyörű, de a sztáranyukához illően szexi menyasszonyi ruhában sétált a Szent István Bazilika felé a napokban a sztáranyuka. Sáfrány Emese a magánéletéről már egy ideje nem tudni semmit. Lehet, a legnagyobb titokban kimondta a boldogító igent?

Sáfrány Emese párja, TNT Inti tavaly tavasszal tíz hónap után szakított a légtornásznővel. Emese utólag azt mondta, egyszerűen nem ugyanabba az irányba mentek, nem tudtak már többet tenni a kapcsolatukba, hogy érdemes legyen továbbvinni azt. A sztáranyuka azóta berendezkedett arra, hogy egyedül neveli kisfiát, igaz, a randizásról nem mondott le.

Sáfrány Emese
Sáfrány Emese gyermeke társaságában berendezkedett az egyedülálló szülő létre (Fotó: Szabolcs László

Sáfrány Emese gyönyörű menyasszony volt

Igencsak kalandos az idei év a sztáranyuka számára, aki most először imádott gyermekétől is távol töltött pár hetet. Sáfrány Emese nem volt még ilyen sokat távol a  kisfiától, de nem tudott és nem is akart nemet mondani a TV2 felkérésére. A légtornász így barátnőjével, Béres Anett-tel belevágott az Ázsia Expressz kalandjaiba, ami hatalmas kihívás volt számára, de nagyon élvezte. A sztáranyuka ráadásul szingliként vágott bele a valóságshow-ba, ugyanis tavaly tavasszal szakítottak TNT Intivel, akivel 10 hónapig alkottak egy párt.

Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra” – mondta akkor a Borsban Sáfrány Emese. Majd folytatta:

„Pont olyan nehéz időszaka volt mindkettőnknek, amiben tudtuk egymást támogatni, és átsegíteni a nehézségeken... 

Most érkezett el az a pont a közös életünkben, hogy azt éreztük, nincs meg minden ebben a kapcsolatban, ami ahhoz szükséges, hogy a továbbiakban is egy jól működő párként folytassuk az utunkat. Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés, szépen megbeszéltünk mindent, így váltunk el egymástól.

Információink szerint azóta nincs párja a sztáranyukának, vagy legalábbis senkit nem vállalt fel hivatalosan. Elsőre ezért is volt nagyon meglepő, hogy Sáfrány Emese Insta-sztoriban egy videóban gyönyörű menyasszonyi ruhában vonul a Szent István Bazilika felé. Minden bizonnyal egy fotózásról osztott meg kulisszafelvételt a légtornász. Vagy mégsem?

Sáfrány Emese
Sáfrány Emese Instagram-oldalán is megmutatta a gyönyörű menyasszonyi ruhát (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek