Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.23.

Lehullt a lepel: Ez a piszok jóképű pasi rabolta el az elvált magyar énekesnő szívét

Nagyon jól kijönnek egymással.

Kereskedelmi vezető volt egy olyan divatcégnél Krisztián, amely többször adott ruhákat a Groovehouse tagjainak fotózásokra, fellépésekre, így ismerkedtek meg Judy-val. Az énekesnő privátban is abba az üzletbe járt és szeretett ott vásárolni.

Judy
Fotó: Bors

Ez nyilván nem a házasságban jött úgy létre, hogy én akkor én válok... Öt-hat éve, hogy bementünk az üzletbe, és Krisztián ott dolgozott, gyakorlatileg először csak vásároltunk. Aztán szintet léptünk, mi lenne, ha... mert nagyon szerettünk ott vásárolni, sokat költünk is, és ha esetlegesen fotózásokra, videóklipre együtt tudnánk működni, és akkor az együttműködés nagyon együtt lett működve

- mondta az Ilyen az élet című műsorban Judy, aki az utolsó időszakban már féken tartotta magát, kevesebbet járt be az üzletbe, mert érezte, hogy ebből szerelem is lehet. A házassága ugyanis akkor már hanyatlott.

Ott tartottam, hogy nincs megoldás rá. Már valamilyen úton-módon az ember vissza kell kapja azokat, amiket nem kap meg ott. Egy jó szóról beszélgetünk nyilván. Nőként esetleg egy visszajelzés, amiből hiányt éreztem

- emlékezett vissza az énekesnő, aki eleinte barátilag találkozgatott Krisztiánnal. Szépen lassan elkezdtek egyre többet beszélgetni, ekkor ismerték meg egymást igazán és alakultak ki az érzelmeik.

Most már két éve, hogy össze is költöztek, és nagyon jól kijönnek egymással.

Egyre jobban! Most már egyre kevesebb ideig tartanak a viták. Elég hevesen tudunk vitatkozni a semmin

- mondta viccesen Judy.

A páros elárulta, hogy Krisztián Judy lányával, Majával is kiváló viszonyt alakított ki.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek