Létrehozva: 2024.08.04.

Kamu Jákob Zoli hirdet 500 ezer forintos nyereményjátékot

„Állítsa le a 25-ös számot, ha sikerül, azonnal utalok 500 000 forintot” - dobta fel a napokban a nyereményjátékot a milliárdos fotójával egy internetes oldal. Jákob Zoli nevével már korábban is visszaéltek, de úgy látszik, a csalás szintet lépett…

A hartai származású milliárdos nagyon népszerű, csak a TikTok-oldalán több mint 1 millió követője van. Jákob Zoli nemcsak egy dúsgazdag vállalkozó az átlagember számára, de egy olyan hiteles közszereplő, aki bármikor az emberek elé toppanhat és ajándékot adhat.

Jákob Zoli
Jákob Zoli nevével nem először élnek vissza (Fotó: Facebook)

Újfajta visszaélés pörög Jákob Zoli nevével

Mint arról mi is írtunk, a körmöskirály kollégájával járja hazánk településeit, és aki olyan szerencsés, hogy Jákob megszólítja és még követi is őt valamelyik közösségi oldalon, nagy értékű ajándékok közül választhat. Jákob Zoli közösségi oldalain nyomon követhető akciója, videói nagyon népszerűek. Erre épített egy brigád, akik az ő fotójával, nevével hirdettek nyereményjátékot. Nem csak az Instagramon és a Facebookon próbálják meg átverni az embereket, de a TikTok-on is feltűntek a csalók, az egyik ilyen profilnak már 21 ezer követője van. A milliárdos üzletember nevében azt ígérik, hogy ajándékokat kap az, aki regisztrál és adatokat ad meg. Ezt a videót több mint félmillióan látták, Jákob ahogy ezt megtudta, videóban hívta fel az emberek figyelmét és jogi lépéseket helyezett kilátásba. 

De úgy látszik, ez sem rettentette el a csalókat, most újabb áldozatokra halásznak a fotójával, félmillió forint készpénzt kihelyezve csaliként. 

Állítsa le a 25-ös számot, ha sikerül, azonnal utalok 500 000 forintot

 – hirdeti az egyik közösségi oldal a milliárdos nevében a játékot. Sokaknak felcsillant a szeme, tényleg működik a kerék, és második forgatásra sikerült is megállítani a 25-ös számnál szinte mindenkinek. Amikor ráléptek a tovább gombra, rögtön az összes adatukat kérte a rendszer azzal a szöveggel, hogy utána érkezik is a pénz. De milyen érdekes, az utalás senkinek nem érkezett meg, cserébe önszántukból adathalászoknak adták személyes adataikat… Jákob Zoli fokozottan kéri a rajongóit, hogy soha, senkinek ne adjanak meg adatokat, akkor se, ha rá hivatkoznak.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek