Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.22.

Harry herceg nyert: így aratott győzelmet Meghan Markle felett

A sussexi hercegi pár a gyermekeikkel kapcsolatban hozott meg egy fontos döntést.

2020-ban hagyta maga mögött a királyi családot és az Egyesült Királyságot Harry herceg és felesége, Meghan Markle. Az azóta eltelt évek során a párnak több botrányos, nyilvános kijelentése is volt a királyiakkal kapcsolatban, először egy Oprah Winfreynek adott interjú során, majd további bennfentes információkat osztottak meg egy Netflix-dokumentumsorozatban is. A sussexi hercegi pár a streaming-szolgáltatóval még korábban egy több millió dolláros szerződést kötött, ennek hála pedig jelenleg két új sorozaton is dolgoznak: Meghan műsorában a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömei állnak majd a középpontban, míg a másik a US Open Polo Championshipre és a lovaspólóra összpontosít.

Harry herceg, Meghan Markle, Nigéria 2024 május
Így győzte le feleségét Harry herceg / Fotó: AFP

Nemrég megjelent hírek szerint a sussexiek gyermekei, Archie herceg és Lilibet hercegnő egyik műsorban sem fognak szerepelni. Egyes források azt is állítják, ezt a döntést nem Meghan, hanem Harry hozta meg, aki szeretné minél távolabb tartani a gyerekeit a nyilvánosságtól.

Harry és Meghan nem mindig értettek egyet abban, hogy mennyire tegyék ki a gyermekeiket a médiának, de ebben az esetben Harry egyértelműen nyert

- nyilatkozta a forrás, a Mirror beszámolója szerint.

Mindez azután történt, hogy a jelentések Meghan szerette volna, ha Archie és Lilibet mellette vannak, amikor visszatér a rivaldafénybe. Egy bennfentes még egy évvel ezelőtt árulta el, a sussexi hercegi párnak eltérő elképzelései vannak a gyermeknevelésről, és Harryre nagy hatással volt a nyilvános neveltetése - ez lehet az oka annak, hogy a saját gyermekeit, amennyire csak lehet, szeretné megóvni tőle.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek