FÜLES

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.21.

Összeomlott a gyásztól sokak kedvenc színésze: 2 évesen elhunyt a kisfia

Miközben a szülők küzdöttek kisfiuk elvesztésének a gondolatával, néhány hónappal később megszületett negyedik gyermekük.

A Deadpool & Rozsomák hatalmas sikert aratott a mozikban, a Marvel legújabb kasszasikere azonban egy megindító tisztelgést is tartalmaz Rob Delaney színész kisfia előtt, aki mindössze 2 évesen hunyt el.

Premiere For Apple TV+'s Series ''Bad Monkey''
2 évesen elhunyt a kisfia az ismert színész kisfia Fotó: ZUMAPRESS.com / Northfoto

A színész Petert alakítja a filmben, aki a Deadpool X-Force csatárcsapatának tagja, annak ellenére, hogy nem is mutáns. Rob Delaney már a 2018-as Deadpool 2-ben is feltűnt fel, azután halt meg agyrákban a gyermeke, Henry. 

A Deadpool & Rozsomák végén, a stáblista után jelenik meg a képernyőn a felirat: „Henry Delaneynek”. Így tisztelegve az színész elhunyt kisfia előtt. A főszereőlő Ryan Reynolds sajnálja, hogy az előző film végén még nem emlékeztek meg a gyermekről.

Henry Rob fia volt. Rob 2018-ban, agydaganat következtében vesztette el a kisfiát. Pont akkor, amikor befejeztük a Deadpool 2-t

- idézi Ryan Reynolds szavait a Metro.

Most még többen láthatják Henry nevét a Deadpool & Rozsomák végén. És végre apa és fia ugyanazon a képernyőn osztozik

- fogalmazott a színész. Hozzátette, szerencsésnek tartja mgát, hogy ismerheti Robot.

Rob Delaney kisfia 2016 óta kapott agydaganat miatt kezelést, beleértve a kemoterápiát is, miután feleségével kórházba vitték Henryt, amikor folyamatosan hányni és fogyni kezdett. Míg abban az évben műtéten esett át, és úgy tűnt, hogy javulóban van az állapota. A család összeomlott, amikor 2017-ben kiújult a betegsége, és halála előtt egy évig további kezelésekre volt szüksége. Miközben a szülők küzdöttek kisfiuk elvesztésének a gondolatával, néhány hónappal később megszületett negyedik gyermekük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek