Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.22.

Rideg és szívtelen? Leleplezték Meghan Markle sötét titkát, ezen nincs mit szépíteni

Meghan számára a családja egészségénél is fontosabb lehet, hogy a nyilvánosság előtt jó színben tűnjön fel.

Azt tudni lehetett, hogy Meghan Markle nem ápol jó viszonyt az édesapjával, de mint most kiderült, teljesen érdektelen azzal kapcsolatban, hogy mi történik a férfivel. Megdöbbentően rideg maradt akkor is, amikor Thomas Markle szélütést kapott.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
A házaspár a királyi családot is elhagyta (Fotó: Northfoto)

A királyi család szakértője, Tom Bower kifejtette, számára "úgy tűnik, nem törődik" az apjával Harry felesége - írja a The Sun.

Nagyon sajnálom Thomast, nagyon tisztességes ember, szorgalmas, csodálatos apa. Meghan nagyon sokat köszönhet neki, mégis rettenetesen bánt vele, ami teljesen indokolatlan

- vélekedett Bower. Hozzátette, a férfinek senki sem segít, magára van utalva akkor is, ha egészségügyi problémái vannak.

Szerintem a palota rettenetesen viselkedett vele, kitaszította őt, mert maga Harry és Meghan is úgy gondolta, hogy ő olyasvalaki, akit figyelmen kívül lehet hagyni

 - folytatta a szakértő, aki azt is kijelentette, szerinte Meghant az sem érdekli, életben van-e az apja. Hozzátette, számára az volt a legmegdöbbentőbb, hogy amikor a férfi 2022-ben stroke-ot kapott, Meghan nem látogatta meg, ehelyett egy iskolai lövöldözés helyszínére ment, ahol a kameráknak akart megfelelni.

Meghan Markle és édesapja akkor hidegültek el egymástól a nyilvánosság számára is jól érzékelhető módon, amikor kiderült, hogy a férfi megrendezett paparazzifotókat adott el a sajtónak lánya és Harry 2018-as esküvője előtt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek