Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

Átok ül a börtönből szabadult Manuelen – "Hátulról belénk jöttek, beszorultunk két autó közé"

Olyan, mintha a börtönből frissen szabadult rapperen átok ülne... Manuel életében ugyanis olyan dolgok történnek, amik nem mindenkivel szoktak. Sajnos rossz értelemben.

Manuel történetét már mindenki ismeri: a rapper 22 napot töltött fogházban, amiért 2017-ben egy maréknyi fű miatt letartóztatták. Eleinte úgy tűnt, hogy a 23 éves botrányhőst egy kicsit sem viselte meg a bezártság, aztán végül egy interjúban már sikerült sajnáltatnia magát hamis állításokkal. Azt mondta, hogy penészes kenyeret kaptak, és még csótányok is voltak a cellájában, az ágyi poloskák pedig allergiás reakciót okoztak, amit elvileg jelentett is az ifjú celeb. A története viszont ott sántít már, hogy a BV kijelentette: semmilyen panasz nem érkezett a szóban forgó objektumban, ahogy általánosságban az is elmondható, hogy romlott étel nem kerül kiosztásra, és biztosított a rendszeres rovarirtás is. Azaz Manuel sztorija nem igazán állja meg a helyét, viszont a karma a jelek szerint erősen dolgozik ellene.

Manuel
Manuel életében sok szerencsétlenség történt az elmúlt 2 napban Fotó: Szabolcs László

Manuel balesetezett, majdnem elkésett a koncertjéről, és kint ragadt Erdélyben

A rapper a szabadulása óta adott már 1-2 bulit, múlt héten például Erdélyben járt egy fesztiválon. Igen ám, de majdnem nem ért oda a bandájával, ugyanis a reptérre vezető úton egy kisebb baleset érte őket, és majdnem lekésték a gépet. Minderről a zenész barátnője számolt be a TikTok-oldalán, ahol elmondta azt is, hogy nem csak ez az egy szerencsétlenség történt velük az utazás során...

Hogy ne kelljen nyolc órát utaznunk a busszal, Manu és a zenekar úgy döntött, hogy repülővel megyünk. A reptérre vezető úton viszont hátulról belénk jöttek, de szerencsére senkinek nem esett baja. Mivel félúton új taxikat kellett hívnunk, kicsit aggódtunk, nehogy lekéssük a gépünket, de hála az égnek kiértünk időben

– fogalmazott Laura, aki valószínűleg ekkor még nem is sejtette, hogy  egy "óriási pech-cunami" tart feléjük. Történt ugyanis, hogy miután megérkeztek, és kicsit körbejárták a várost, elvitték őket a koncert helyszínére is, ám a színpadig nem jutottak el.

„Öt óra tájékán elvittek minket a fesztivál területére, ahol kisebb akadályba ütköztünk: az óriási sár miatt nem tudtunk haladni, és beszorultunk két autó közé” – tette hozzá a barátnő, ám ez még mindig nem a vége, a sorscsapások folytatódtak: törölték a fiatalok járatát hazafelé. 

Szerencsére nem kellett sehova sem sietnünk, mert csak másnapra foglaltunk repülőjegyet, bár ekkor még nem tudtuk, hogy törlik majd a járatunkat

– fogalmazott Laura, aki egyébként nem élte meg rosszul a történteket, mosolyogva, vidáman mesélte el a sztorit. Mindenesetre szerencsésnek azért mégsem mondhatjuk ezt a kis erdélyi kiruccanást, hiszen idegesítő dolgok garmada szabotálta az útjukat. Ráadásul Manuel koncertjén sem volt teltház, legalábbis abból a kameraállásból biztos nem, ahogy a felvétel készült. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek