Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.16.

Gigantikus botrány Jack Black koncertjén: Trump merényletével viccelődtek, minden fellépést lemondott a világsztár

Nem lett jó vége Jack Blackék fellépésének.

Mint ahogy arról korábban már többször is beszámoltunk, Donald Trump ellen merényletet követtek el, amikor Pennsylvania állambeli Butler városában, egy választási gyűlésen beszédet mondott.

TRUMP, Donald
Donald Trump a támadás után / Fotó: Allison Dinner

Jack Black vasárnapi koncertjén is szóba kerültek a történtek, azonban a dolgok rosszul sültek el. Ugyanis a zenész közölte, lemondja a Tenacious D nevű zenekarának további fellépéseit, valamint megjegyezte, hogy a duó „minden jövőbeli kreatív terve” leállt, miután társa, Kyle Gass ellentmondásos „viccet” csinált a színpadon a hétvégi, Donald Trump elleni merényletkísérletről.

Kyle Gass, Jack Black, Tenacious D
Kyle Gass és Jack Black egy Tenacious D fellépésen / Fotó: AFP

Jack Black a Sydneyben tartott koncert során arra kérte a szülinapos, tortával prezentált társ-frontemberét, Kyle Gasst, hogy kívánjon valamit, amire ezt válaszolta:

Legközelebb ne tévesszék el Trumpot.

A „poén” hatalmas felháborodást váltott ki az emberek körében, sőt egy ausztrál szenátor követelte a humor-rock zenekar kitoloncolását. A zenész a történtek után közzétett egy Instagram-posztot, amiben a következőket írta:

„Megdöbbentettek a vasárnapi koncerten hallottak. Soha nem helyeselném a gyűlöletbeszédet, és soha nem bátorítanám a politikai erőszak semmilyen formáját. Hosszas mérlegelés után már nem érzem helyénvalónak a Tenacious D turné folytatását, és minden jövőbeli kreatív tervet felfüggesztettem. Hálás vagyok a rajongóknak a támogatásukért és megértésükért” - idézi a Jack Black bejegyzését a Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek