Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.24.

Népharag zúdul az RTL-sztárjára, 260-nal száguldozott

Az RTL sztárjáról meglepő felvételek láttak napvilágot. Boráros Gábor ugyanis 260-nal repesztett a kocsijával, miközben a mellette ülő utas levideózta az esetet.

Boráros Gábor neve a legtöbbeknek az MMA világából lehet ismerős, ám a férfi korábban szerepelt a Nyerő Páros című műsorban is. Ott eléggé megosztó karakterré nőtte ki magát. A férfiről most egy olyan videó látott napvilágot, amivel alaposan kiverte a biztosítékot.

Boráros Gábor
Fotó: Instagram
Boráros Gábor 260-nal száguldozott

Boráros Gábor 260-nal száguldozott

A minap az Instagramra, majd a Redditre is felkerült az a videó, amely a sportolóról készült, miközben vezetett. Mivel az utas videózott, még semmi gond nem lett volna ezzel, de sajnos nem csak ennyiről szólt ez a felvétel. Boráros ugyanis amellett, hogy az út helyett a kamerára figyelt, még a lába is odaragadt a gázpedálhoz, és közel 260 km/h-val száguldozott...

Mondanunk sem kell, hogy ez életveszélyes, és nem csak a saját életét, de másokét is veszélyeztette. Éppen ezért háborodtak fel a netezők is, akik kíméletlenül osztották ki a férfit és a társát, sőt... Valaki még azzal a gondolattal is eljátszott, hogy a rendőrséghez fordul a történtek miatt, de mivel Gábor szlovák állampolgár, könnyen lehet, hogy nem hazánkban történt az eset. 

Az ilyen f*****pók miatt halhat meg bármikor egy szerettem közúton. Lehet ezt jelenteni a hatóságoknak valahogy vagy nem érdemes?

– írta valaki, de volt, aki keményebben fogalmazott.

„Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy milyen pusztító haragot érzek az ilyen utcai harcosok iránt. Ha ez az autó ennyivel elszabadul, olyan, mint egy ágyúgolyó. Az kicsit sem érdekel, hogy saját magából darálthúst csinál, de mondjuk kiirt egy családot, vagy csak tönkreteszi az életüket” – fogalmazott egy másik felháborodott netező, mi pedig mutatjuk a szóban forgó videót.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek