3 éve

Kiszivárgott a videó: ezért hívtak mentőt a sportolóhoz a Soundon

Azt pletykálták, drogozott és erõszakoskodott is a mentõsökkel. A sportoló reagált a történtekre.

Csak most szivárgott ki: mentőt kellett hívni az MMA harcos, Boráros Gáborhoz a Balaton Soundon.

Azt pletykálták, hogy drogozott és emiatt erőszakosan viselkedett, és meg is ütött egy mentőst. Az Oktagon-győztes vásárúti fiatalember barátaival vett részt a fesztiválon, az internetre azonban csak most került fel róla egy videó, amelyen épp a mentősök próbálnak bele életet lehelni.

A Nový Èas portálnak az olvasói jelezték, hogy Boráros Gábor drogozás miatt került ilyen állapotba, majd miután a mentők kezelésbe vették és felébredt, megütötte az egyik ápolót. Emiatt pedig azóta felfüggesztett börtönre ítélték és három évre kitiltották Magyarországról. A lapnak ő maga reagált a történtekre.

Ez egy óriási ostobaság, már hozzám is eljutott. Megtudtam, hogy egy szlovákiai srác a múlt héten bajba keveredett és kiutasították. Engem vasárnap láttak el a mentők, de valaki összetéveszthetett vele

- szögezte le.

Azt elismerte, hogy az alkoholtól, a kialvatlanságtól lett rosszul, ami a videóban is látszik.

"Négy napot voltunk ott, késő éjjelig ittunk, minimálisat aludtam, és mivel nem vagyok hozzászokva az alkoholhoz, ez történt. Vasárnap hajnalban elaludtam, és miután nem tudtak felkelteni, mentőt hívtak" - fogalmazott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@boraros_gabor) által megosztott bejegyzés,

A bűncselekmény kapcsán közben valóban kiderült, hogy Borárost összetévesztették egy másik férfival.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!