Létrehozva: 2023.08.30.
Módosítva: 2023.08.30.

Az alkoholproblémákkal küzdő Szabó Ádám letette a poharat és a cigit!

Szabó Ádám és Jennifer elválaszthatatlan párosként vannak jelen a köztudatban, hiszen korábban többször is elmondták, hogy alig töltenek időt a másik nélkül. Ez pedig a nagy nap közeledtével sem változott.

Különleges fotózáson vett részt Szabó Ádám és a menyasszonya, Farkas Jennifer. A hot! magazin fotózásának tematikája a Titanic volt, amelyben Jack és Rose között első látásra szerelem alakult ki – így lehet párhuzamot vonni az ő kapcsolatukkal is. Nem véletlen az sem, hogy igazi szabadságot éreztek, amikor a hajó orránál készültek róluk a képek.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer fotózásához az ihletet a Titanic ikonikus jelenete biztosította - Fotó: Camera Kft. / hot! magazin

hot!: Valóban első látásra szerelem volt a tiétek is?

F. J.: Azt szoktuk mondani, hogy két félember voltunk, mielőtt találkoztunk, és most lettünk egy kerek egész.

hot!: Milyenek voltatok a találkozásotok előtt?

SZ. A.: Jennivel egy közösségi oldalon kezdtem el beszélgetni. Ismertem, mert az öccse az iskolatársam volt. Tudtam, hogy a srácnak van egy szép nővére, de csak fotókon láttam. Amikor szemügyre vettem, imádkoztam, hogy ne legyenek szerkesztve a képei, és tényleg úgy nézzen ki, mint azokon a bejegyzéseken. Amikor megláttam élőben, arra jöttem rá, hogy szebb, mint a fotókon. Borzasztóan izgultam, hogy mi lesz, vajon tetszeni fogok-e neki, milyen lesz az első randi, de hála Istennek minden úgy volt, mint az internetes beszélgetésnél.

hot!: Miben fejlődtetek a kapcsolatotok eleje óta?

F. J.: Sokkal türelmesebb lettem, illetve mindenki azt mondta rám, hogy nem vagyok elég romantikus, nem mutatom ki a szeretetemet. Ádám miatt már képes vagyok az érzelmeim kifejezésére.

SZ. A.: Nem hiszem el, hogy Jennifer nem volt romantikus típus. Nekem annyira kimutatja, hogy az elképesztő! Úgy gondolom, sok mindent elértem már az életemben, de az, hogy ő mellettem van, a legjobb dolog. Nincs az a díj, ami Jenni szereteténél fontosabb lenne, ezt pedig jó érzés kimondani. 

Visszatérve a kérdésre, nekem nagy problémám volt az alkohol és a cigaretta: egyiknek a fogyasztásában sem tudtam tartani a mértéket. Ha ittam vagy dohányoztam, akkor sokat – de most, hogy Jenni van, két hónapja nem veszek magamhoz semmi károsat, és nagyon jól is érzem magam a bőrömben. Mondhatni, Jennifer tett józanná.

 

A szerelmesek felkészültek, hamarosan örökre összekötik az életüket - Fotó: Camera Kft. / hot! magazin

Szabó Ádám és a menyasszonya szimbiózisban élnek egymással

hot!: Olyannak látszotok kívülről, akiknek a kapcsolata soha nem ingott meg.

SZ. A.: Igen, mert egy veszekedés csak pár óráig tart. Akkor sem olyan, hogy nem szólunk a másikhoz, hanem erőltetjük, hogy legyen megbeszélve. Nálunk nincsenek tányértörések vagy anyázások, hanem mindig próbálunk közös nevezőre jutni.

hot!: Már a kapcsolatotok elején összeköltöztetek, pár hónap múlva jegyben jártatok, most pedig már az esküvőt tervezitek. Nem túl gyors ez a tempó?

F. J.: Annyira egyértelmű számunkra, hogy pontról pontra haladunk, hogy mi nem érezzük gyorsnak, sőt jól éljük meg. Terveink vannak egymással, ezeket véghez is akarjuk vinni.

SZ. A.: Külső szemmel én is rácsodálkoznék, ha valaki ilyet mesélne nekem: tuti azt gondolnám, hogy itt valahol van valami bökkenő, hogy ennyit vannak együtt. Nálunk ez máshogy működik: ezt a kapcsolatot különlegesnek gondolom, hiszek is abban, hogy szimbiózisban vagyunk egymással.

hot!: Sok negatív kommenttel kellett szembesülnötök a kapcsolatotok elején. Mennyit foglalkoztok ezekkel?

F. J.: Szerencsére már régen láttam olyan hozzászólást, ahol minket szidalmaznának. Nem olvassuk, de a család és a barátok igen – ők szokták mutatni, ha van valami olyan, ami durvább, mint az átlag. Néhány hamis profillal rendelkező ember szokott írni, hogy nem illünk össze, vagy minden meg van operálva rajtam, ami egyáltalán nem igaz.

„Szeretnénk télen egy hosszabb, igazi nászútra menni”

hot!: Hogy áll a készülődés az esküvőre?

F. J.: Mindennel megvagyunk. Apróságok vannak hátra, de azok is azért, mert idő előtt nem lehet elintézni. Készen állunk a nagy napra.

SZ. A.: Legutóbb az ültetési renddel foglalkoztunk, de családi esküvő lesz, így nem tervezünk 60-70 főnél többet. Ezt a napot szeretnénk úgy eltölteni, hogy lehessen egymást hallani, és tényleg azok legyenek ott, akik a legfontosabbak számunkra.

hot!: Van-e félelmetek a nagy nappal kapcsolatban?

SZ. A.: Tegnap mondta Jenni, hogy ha egy hét lesz hátra az esküvőig, akkor fog igazán megbolondulni, annyira izgatott lesz. 

Én biztosan fogok sírni, ha meglátom Jennit, de utána nem lesz semmi ilyen nehézség a részemről. A családom és a barátaim előtt nem sírtam még, így furcsa lesz megélni férfiként, mert biztosan be fog következni, de büszkén vállalom az érzéseimet.

hot!: Hány napos lesz a lakodalom?

F. J.: Egy nap alatt zajlik majd le, és az esküvőről indulunk is egy pár napos kiruccanásra Olaszországba. Direkt így terveztük, mert a szertartás után lesz pár szabad napunk, így ki tudjuk használni, hogy kettesben töltsünk időt. Szeretnénk télen egy hosszabb, igazi nászútra menni, de egyelőre csak pár napos kikapcsolódásra van lehetőségünk, egy előnászútra.

hot!: Olaszos előnászút, olaszos esküvő?

SZ. A.: Ráhibáztál! Az esküvő hangulata és a helyszíne is mediterrán lesz – úgy terveztük, hogy a hangulatban maradjunk.

F. J.: A dolog érdekessége, hogy ugyan nem készakarva, de a helyszín mellett az ételek is, a ruhám is, szinte minden egy olaszos esküvőre fog hajazni, így gondoltuk, hogy szerepben maradunk, és oda is elmegyünk. Én már voltam ott, Ádám még nem, így biztos remek élmény lesz neki, ezáltal pedig nekem is.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar hírességek gyerekeinek meglepő civil foglalkozásai

origo.hu

Meglepő dolog derült ki ifj. Schobert Norbertről - videó

borsonline.hu

Óriási botrány Dárdaiék meccsén, rengeteg a sérült

ripost.hu

Érzi a bajt Katalin hercegné? Egy pillanat alatt megsemmisült

mandiner.hu

Nem jött össze a baloldal nagy dobása, alig voltak Gyurcsányék vasárnapi tüntetésén

origo.hu

Majd két év után lőtt újra gólt, mégsem tud felhőtlenül örülni Schäfer András

mindmegette.hu

Fogyás koplalás nélkül: mintaétrend a 40:40:20 diétához

ripost.hu

Ez ám a nagy fordulat: Vitray Tamás nem azt a nőt vette el, aki legutóbb a barátnője volt

ripost.hu

„Fontolgatom a lehetőségét” – Marco Rossi mellékállást vállalna

ripost.hu

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Ez ám a nagy fordulat: Vitray Tamás nem azt a nőt vette el, aki legutóbb a barátnője volt

FÜLES

Jön a második baba? Kiderült az igazság Kulcsár Edina várandósságáról

FÜLES

Kulcsár Edina és G.w.M nagy bejelentést tett a második gyermekükről

FÜLES

„Nincs víz, nincs vevő” — A kutyának sem kell Zámbó Jimmy 50 milliós nyaralója

FÜLES

Heti Top: Kulcsár Edina és G.w.M újabb gyermeket várnak?

FÜLES

Kőgazdag Aurél dühös a társára: „Ez már háború!”

FÜLES

Hoppá: kiderült Harry herceg valódi neve

FÜLES

Erre nem számítottunk: Korda György meghódítja a TikTokot - videó!