Létrehozva: 2023.05.16.

Megszólalt a pszichológus Opitz Barbi garázdasággal gyanúsított barátjáról

Ismét egy párt alkot Opitz Barbi és garázdasággal gyanúsított barátja, Albert. A barátok aggodalmukat fejezték ki a történtek miatt, míg egy pszichológus kapcsolatfüggőséget vélt felfedezni Barbi viselkedésében.

Opitz Barbi családja feltehetően sosem fogja elfelejteni azt a pénteki napot, melyen a rendőrség segítségét kellett kérniük, hogy felkutassák a lányukat. Tavaly december 23-án ugyanis az énekesnő édesanyja azt állította: Barbit elrabolta a barátja, életveszélyesen megfenyegette, és erőszakkal akarta rávenni arra, hogy menjen vele Kókára. Szerencsére a hatóságok pár órával a bejelentés után megtalálták a fiatal lányt, Albertet pedig a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon állították elő.

Opitz Barbi visszafogadta volt barátját, a garázdasággal megvádolt Albertet (Fotó: Huszár Gábor / Kisalföld)

A történtek után alig két hónappal kiderült, hogy a fiút garázdaság vétség gyanúja miatt hallgatta ki a hatóság, s bár Barbi nem kívánt megszólalni az üggyel kapcsolatban, addig Albert egy nyomdafestéket nemtűrő bejegyzéssel reagált az őt ért vádakra. Szavaiból egyértelműen arra lehetett következtetni, hogy az énekesnő családjával nem puszipajtások, sokkal inkább ősellenségek...

 

Visszataláltak egymáshoz

A botrányt követően egyértelműen úgy tűnt, hogy Barbi lezárhatta a kapcsolatát Alberttel, hiszen eltűntek a közös fotók, s már egymás társaságában sem mutatkoztak a fiatalok. A minap azonban meglepő fotókkal tett bizonyságot ennek ellenkezőjéről az énekesnő. A képek tanúsága szerint együtt tölthették a hétvégét, s aki csak baráti kapcsolatra tippelne, azok kedvéért egy-egy szívecskét is odabiggyesztettek.

Opitz Barbi mindent megbocsátott Albertnek?
(Fotó: Instagram)

A barátok hónapok óta nem hallottak felőle 

Úgy tűnik, hiába a barátok jószándéka, Barbi nem kért belőle. Már a decemberi botrány alkalmával is arról panaszkodtak az ismerősei, hogy teljesen eltávolodott tőlük az énekesnő, nem fogadta meg a tanácsaikat, és a segítségükből sem kért... Nos, a helyzet a jelek szerint változatlan, sőt, sokkal rosszabbra fordult Albert visszatérésével.

Barbiról már hónapok óta nem hallottam semmit, egyik pillanatról a másikra tűnt el az életünkből. 

Legutoljára tavaly december végén beszéltem vele, mikor volt az a bizonyos rendőrségi ügye, de már akkor is furcsán viselkedett. Szerettünk volna neki segíteni, de élből elutasította, most pedig megdöbbenve látom, hogy ismét együtt van Alberttel. Nem gondoltam volna, hogy a történtek után kaphat még esélyt a fiú, de úgy tűnik, Barbi máshogy gondolta... - mondta a Borsnak egy csalódott barát, aki aggodalmát is kifejezte.

 

Kapcsolatfüggőség hozta össze Barbit és Albertet?

A Bors egy szakértő véleményét is megkérdezte a jelenséggel kapcsolatban. Felkeresték Dr. Drelyó Ágnes pszichológust, aki általánosságban úgy nyilatkozott, hogy az ilyen és ehhez hasonló viselkedés kapcsolatfüggőségre utalhat, ami egyfajta alacsony önértékeléssel is társul. 

"Általánosságban elmondhatom, hogy nagyon sok nő, illetve férfi küzd kapcsolatfüggőséggel, melyen belül rengetegen kerülhetnek bele egy bántalmazó viszonyba is. Ez lehet lelki, fizika és szexulási jellegű, de azt nem szabad elfelejtenünk, hogy az áldozat minden esetben rendkívül alacsony önértékeléssel bír. A helyzetet csak tovább rontja, hogy a bántalmazó fél minden alaklommal ezt meg is erősíti a bántalmazottban, azt sugallva neki, hogy nem elég jó, hogy alkalmatlan az önálló életre. Emögött lehet valami múltbéli megalapozottság, hiszen ha optimális körülmények jellemzőek a környezetben, akkor az áldozat szerepre sincs hajlam"  - kezdte a Borsnak a pszichológus, aki arra is rámutatott, mennyire fontos egy ilyen helyzetben a család és a barátok támogatása. 

Egy ilyen szituációban a legnagyobb szükség a barátokra és a családra van. Fontos, hogy valaki ott legyen az áldozat mellett, és megkongassa azt a bizonyos vészharangot. Mindig a bántalmazott tudtára kell adni, hogy a bántás semmilyen formában sem elfogadott, és mielőbb le kell zárni egy ilyen kapcsolatot

 - tette hozzá a szakember.

A lap a történtekkel kapcsolatban megkereste Barbit és a menedzserét is, ám egyikük sem kívánt nyilatkozni.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmasra duzzadtak a TV2 szexi sztárjának ajkai - kép

borsonline.hu

Kamerák előtt mondta ki Tóth Gabi a kemény üzenetét Krausz Gábornak és Hannarózának

vg.hu

Novák Katalinért eljött a herceg fehér lovon

ripost.hu

Ezt nem hagyta szó nélkül Tóth Gabi: üzent Krausz Gábornak

vg.hu

Ismét háborús bűncselekménnyel vádolja az oroszokat Kijev egy videó alapján

origo.hu

Tóth Gabi teljesen átlátszó szoknyában, fekete bugyiban mutatta meg magát - kép

travelo.hu

A Föld leghidegebb városában -64 fokot is mértek már

ripost.hu

DWTS döntő: Nem fogod kitalálni, ki ölelgette Krausz Gábort a kulisszák mögött - Fotó

life.hu

Amennyi nő, annyiféle menstruáció: ekkor beszélhetünk cikluszavarról(X)

ripost.hu

Igaz a szomorú hír: kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

life.hu

A soha véget nem érő PMS - a tünetek az egyes életszakaszokban eltérőek lehetnek(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Nagy a baj? Rendőrség körözi G.w.M exének a rokonát

FÜLES

Rosszul járhat a TV2 körözött sztárja, megszólalt az ügyvéd

FÜLES

„Számomra ez nagyon megalázó” – újabb húzása miatt darabokra szedik G.w.M-et

FÜLES

„Ami itt megy, az eléggé gáz” – videóban akadt ki Tóth Gabi

FÜLES

Ezt nem hagyta szó nélkül Tóth Gabi: üzent Krausz Gábornak

FÜLES

Férfiaknak és nőknek árulja a testét az RTL új sztárja

FÜLES

Megszólalt a királyi családról szóló botránykönyv holland fordítója: hazugsággal vádolja a szerzőt

FÜLES

Retteg Katalin hercegné: Harry és Meghan tönkretehetik a karácsonyt