Létrehozva: 2023.03.03.

Megváltoztatta a nevét, nem kímélik a kommentelők Kulcsár Edinát

A hivatalos dokumentumok szerint a szépségkirálynő Varga Edina néven lett anyakönyvezve az esküvője után. A rajongókban ez azonban felvetett pár kérdést.

Február 25-én, teljes titokban kötötte össze az életét G.w.M és Kulcsár Edina. A szűkkörű menyegzőt a IX. kerületi polgármesteri hivatalban tartották, ám a szépségkirálynő korábbi kapcsolatából született két gyermeke, Nina és Medox nem volt jelen.

 Bár a nagy napról elvonta a figyelmet a rapper és Nagy Melanie botránya, a minap kiderült, hogy fontos változás is történt az esküvővel Edina életében...

Kulcsár Edina elhagyta lánykori nevét, hivatalosan Varga Edina (Fotó: Bánkúti Sándor)

Elhagyta a Kulcsár nevet 

A minap robbant a hír, miszerint az egykori szépségkirálynő nevet váltott az esküvője után. A harmadik gyermekével várandós édesanya felvette G.w.M vezetéknevét, azaz február 25-től már Varga Edinaként szerepel a hivatalos dokumentumokban, többek között a Nemzeti Cégtár nyilvánosság számára hozzáférhető irataiban is. Ennek okán feltételezhető, hogy születendő kislánya is csak egy vezetéknevet kap majd, ellenben Edina két gyermekével, akik Szabó-Kulcsár néven lettek anyakönyveztetve. 

Mindez persze feltűnt a kommentelőknek is, akik meglepődtek az egykori szépségkirálynő döntésén, hiszen a korábbi házasságából adódóan mindenki arra tippelt volna, hogy születendő gyermekét Varga-Kulcsárként anyakönyvezik majd. Sőt, arra is felhívták a figyelmet, hogy Nina és Medox lesz az egyetlen a családban, akik a Kulcsár vezetéknevet is viselik.

Azt gondoltam, a baba Varga-Kulcsár lesz. Szomorú, hogy a másik két gyerkőc meg Szabó-Kulcsár és Edina nem tartotta meg a vezetéknevét

 - írta valaki.

"Nekem furcsa, hogy nem tartotta meg a nevét. A gyerekeknek majd magyarázhatja ezt a döntést..." - fogalmazott egy másik hozzászóló, majd valaki arra is rákérdezett, hogy vajon a közösségi oldalakon is lecseréli-e a nevét a kismama. Egyelőre még Kulcsárként szerepel mind a Facebookon, mind pedig az Instagram-oldalán is. 

Engem az érdekelne, hogy mikor cseréli le a nevét a médiában? A Kulcsár névre épített mindent, most meg hirtelen Varga lett...

 - írta.

Azt azonban, hogy mi állt a döntés hátterében csupán a friss házasok tudhatják.

 

Elege van a mocskolódásból

Edina az utóbbi időben kapott-hideget meleget is. Vitathatatlan, hogy rajongótáborát is megosztotta, mióta felvállalta szerelmét G.w.M-mel, ám ahogy ő fogalmazott: a sok bántás és rosszindulatú komment sem tudja megingatni a kapcsolatát. Bár azt nem tagadja, nagy az igazságérzete és sokszor késztetést is érez arra, hogy megvédje magát, de G.w.M tanácsára inkább csak csendben tűri a mocskolódást.

"Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni.
Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított" - kezdte bejegyzésében Edina, aki hozzátette: férje szeretete és támogatása az, ami átsegíti ezeken a nehéz helyzeteken. Úgy érzi, hogy együtt mindent kibírnak, sőt a sok megpróbáltatás csak még jobban összekovácsolja őket. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csodaszép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

FÜLES

Stana Alexandra és Marics Peti újra együtt: most jelentették be

FÜLES

Mire készül? Titkos forgatáson járt a várandós Patai Anna