Létrehozva: 2022.11.24.
Módosítva: 2022.11.24.

"Írogatnak, hogy hol van a pénzük" - Csalók miatt fenyegetik a Bódi családot

Bódi Guszti és Margó évek óta háborúban áll az internetes csalókkal, akik a nevüket és fotójukat felhasználva húzzák le a pénzt a hiszékeny rajongóikról. A házaspár végső elkeseredésében a rendőrséghez fordult segítségért, azonban a tettesek lenyomozhatatlannak bizonyulnak. Most a nyilvánossághoz fordulnak, hogy megakadályozhassák ezt az ámokfutást.

Szerző Ripost

Az ünnepek közeledtével ismét felbukkantak az internetes csalók, akik hazai sztárok nevével visszaélve próbálnak meg minél több pénzt kicsikarni a hiszékenyekből. Bódi Guszti és Margó évek óta küzd a kamuprofilok ellen, végső elkeseredésükben már a hatósághoz fordultak, de megvan kötve a kezük... A külföldi, lenyomozhatatlan címek miatt a rendőrség sem tud haladni az ügyben, így a Bódi család magára maradt. 

A közösségi oldalaikon próbálják visszaszorítani a csalókat, de még így is akadnak olyanok, akik simán bedőlnek az átveréseknek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

"Már nagyon elegünk van ebből az egészből. A mai napig belefutunk több kamuprofilba is, amik a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve. Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de mégis, a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak" - kezdte Guszti a Borsnak

 

Margót nagyon megviseli

A visszaélések már évek óta keserítik meg a Bódi család életét. Főként Margóét, aki szívügyeként kezeli a helyzetet, és igyekszik mindig tájékoztatni a rajongókat, hogy ne dőljenek be az adathalász oldalaknak.

Margócskámat viseli meg ez az egész igazán. Ő harcolni akar, én meg kezdek belefáradni már. Hetekig jártunk a rendőrségre, hogy bizonyítsuk ezeket a visszaéléseket, de egyszerűen nem lehet ezeknek a kamuprofiloknak utánamenni. Lenyomozhatatlanok! Az egész egy agyrém... Hosszú évekig dolgoztunk azért, hogy a Bódi név egy branddé nőtte ki magát, ezek a semmirekellők pedig két kattintással bemocskolják. A semmiből kellett építkeznünk azért, hogy ide eljussunk, és tessék...

 - fakadt ki a népszerű zenész.

Fotó: Ripost

Megfenyegették őket 

Nem csoda, hogy Bódi Gusztiéknak elege van a csalókból, hiszen az átvert emberek is tőlük várják a segítséget. Vagy a pénzüket kérik számon rajtuk, vagy csak csalódottan veszik tudomásul, hogy egy becsapás áldozataivá váltak. Sajnos utóbbiból akad kevesebb...

"A mai napig vannak, akik írogatnak, hogy hol van a pénzük. Rajtunk kérik számon. Sokszor több százezer forintot.Volt olyan is, aki megfenyegetett, hogy miért nem utaljuk a pénzüket... Sajnos naiv módon ezeknek az oldalaknak elküldik az adataikat, másnap pedig már semmi sem marad a számlájukon. Nyereményjátéknak álcázzák a dolgot, és így húzzák be a csőbe a hiszékenyebbeket. Felháborító! Ilyenkor meg hiába mondjuk, hogy semmi közünk hozzá, nekünk háborognak az emberek..." - tette hozzá Guszti. 

Az énekes továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy az ünnepek közeledtével kezdenek csak igazán megszaporodni a csalók az interneten, ezért mindenki kétszer nézze meg az oldalakat, mielőtt bármilyen nyereményjátékra is jelentkezne. 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

A hatalmas mellű ringlány még a ketrecharcos sztárokról is elvonja a figyelmet - galéria

origo.hu

Az orosz hadsereg megnevezte új célpontjait

borsonline.hu

Új funkciót kapott a Messenger, sokan fognak neki örülni

vg.hu

Arany: egyszer az életben adódik olyan lehetőség, amit az iráni támadás hozhat

mindmegette.hu

Hosszú Katinka döntése végleges, szomorú hírt közölt

origo.hu

Undorító dolgot talált otthon Király Viktor felesége - videó

mindmegette.hu

Csak egy kiflit akart a NAV, a koszovói pékek a hátsó ajtón át menekültek

ripost.hu

Tényleg a hunoktól származunk? - megszólal a Magyarságkutató Intézet

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Müller Péter Sziámi magánéletéről vallott

FÜLES

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

FÜLES

Kizárt a találkozás Harry és Vilmos herceg között - személyes ok áll a háttérben

FÜLES

Örömteli bejelentés érkezett: megszületett Szegedi Fecsó gyermeke