FÜLES

Szerző Ripost

2 hete

"Írogatnak, hogy hol van a pénzük" - Csalók miatt fenyegetik a Bódi családot

Bódi Guszti és Margó évek óta háborúban áll az internetes csalókkal, akik a nevüket és fotójukat felhasználva húzzák le a pénzt a hiszékeny rajongóikról. A házaspár végső elkeseredésében a rendőrséghez fordult segítségért, azonban a tettesek lenyomozhatatlannak bizonyulnak. Most a nyilvánossághoz fordulnak, hogy megakadályozhassák ezt az ámokfutást.

Szerző Ripost

Az ünnepek közeledtével ismét felbukkantak az internetes csalók, akik hazai sztárok nevével visszaélve próbálnak meg minél több pénzt kicsikarni a hiszékenyekből. Bódi Guszti és Margó évek óta küzd a kamuprofilok ellen, végső elkeseredésükben már a hatósághoz fordultak, de megvan kötve a kezük... A külföldi, lenyomozhatatlan címek miatt a rendőrség sem tud haladni az ügyben, így a Bódi család magára maradt. 

A közösségi oldalaikon próbálják visszaszorítani a csalókat, de még így is akadnak olyanok, akik simán bedőlnek az átveréseknek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

"Már nagyon elegünk van ebből az egészből. A mai napig belefutunk több kamuprofilba is, amik a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve. Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de mégis, a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak" - kezdte Guszti a Borsnak

 

Margót nagyon megviseli

A visszaélések már évek óta keserítik meg a Bódi család életét. Főként Margóét, aki szívügyeként kezeli a helyzetet, és igyekszik mindig tájékoztatni a rajongókat, hogy ne dőljenek be az adathalász oldalaknak.

Margócskámat viseli meg ez az egész igazán. Ő harcolni akar, én meg kezdek belefáradni már. Hetekig jártunk a rendőrségre, hogy bizonyítsuk ezeket a visszaéléseket, de egyszerűen nem lehet ezeknek a kamuprofiloknak utánamenni. Lenyomozhatatlanok! Az egész egy agyrém... Hosszú évekig dolgoztunk azért, hogy a Bódi név egy branddé nőtte ki magát, ezek a semmirekellők pedig két kattintással bemocskolják. A semmiből kellett építkeznünk azért, hogy ide eljussunk, és tessék...

 - fakadt ki a népszerű zenész.

Fotó: Ripost

Megfenyegették őket 

Nem csoda, hogy Bódi Gusztiéknak elege van a csalókból, hiszen az átvert emberek is tőlük várják a segítséget. Vagy a pénzüket kérik számon rajtuk, vagy csak csalódottan veszik tudomásul, hogy egy becsapás áldozataivá váltak. Sajnos utóbbiból akad kevesebb...

"A mai napig vannak, akik írogatnak, hogy hol van a pénzük. Rajtunk kérik számon. Sokszor több százezer forintot.Volt olyan is, aki megfenyegetett, hogy miért nem utaljuk a pénzüket... Sajnos naiv módon ezeknek az oldalaknak elküldik az adataikat, másnap pedig már semmi sem marad a számlájukon. Nyereményjátéknak álcázzák a dolgot, és így húzzák be a csőbe a hiszékenyebbeket. Felháborító! Ilyenkor meg hiába mondjuk, hogy semmi közünk hozzá, nekünk háborognak az emberek..." - tette hozzá Guszti. 

Az énekes továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy az ünnepek közeledtével kezdenek csak igazán megszaporodni a csalók az interneten, ezért mindenki kétszer nézze meg az oldalakat, mielőtt bármilyen nyereményjátékra is jelentkezne. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!