Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.09.11.

Séfek Séfe: Krausz Gábor forgatáson kívül is segíti a versenyzőit

Óriási meglepetések várhatóak a Séfek Séfe negyedik évadában! Krausz Gábor szerint az idei mezőny tehetség szempontjából a legkiegyenlítettebb, így a nézők hétköznap esténként egy emberként izgulhatnak azon, hogy vajon ki viszi el a fődíjat.

Szerző Ripost

Szeptember 5-e óta vadonatúj részekkel érkezik hétköznaponként a Séfek Séfe negyedik évada Ördög Nóra műsorvezetésével. A gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor 3 profi séfjét. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, akik között ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak. Az előző évadokhoz hasonlóan idén is Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor csapataiban bizonyíthatnak a versenyzők, akik közül eldől majd, ki lesz a Séfek Séfe. 
A Metropolnak Krausz Gábor beszélt a tapasztalatairól. 

Fotó: Végh István / Bors

Óriási meglepetések várhatóak 

Az előző évadokhoz hasonlóan idén is levontam a konzekvenciát, tanultam a hibáimból, amit pedig jól csináltam eddig, azt az idén is igyekeztem folyatni. Ahogy a zenei tehetségkutatóknál is, egy főzős műsornál is sokan gondolhatják, hogy van-e értelme újabb évadot készíteni, akadnak-e még tehetségek? Örömmel állíthatom, hogy idén is meglepődtünk, mert meglepően ügyes versenyzők kerültek be a műsorba. Úgy érzem, az idei évad a legkiegyensúlyozottabb olyan értelemben, hogy nincsenek olyan nagy szakadékok tudásban. Az első három évadban majdhogynem az elején biztosak voltunk abban, ki nyeri majd végül a műsort. Idén sokkal több az izgalom, óriási meglepetések várhatóak

 – mondta el a Metropolnak Krausz Gábor. 

 

Lelkes amatőrök 

De vajon egy ilyen jellegű műsorban mennyire számít a vendéglátós múlt, az, hogy valaki tapasztaltan mozogjon a feszített tempójú helyzetekben? 
"Ha valaki dolgozott már üzemi konyhában, mindenképpen nagy előny, hiszen jobban átlátja a terepet, fél szavakból is megértjük egymást, érti a vágási technikákat, a szakkifejezéseket. Amikor csak egy perc is elmegy azzal, hogy a versenyzőnek magyaráznom kell, mi a feladata, kiborító és lelassítja a folyamatot. Viszont fontos kiemelni, hogy az amatőrök sokszor sokkal lelkesebbek, jobban akarnak bizonyítani. Külön verseny szokott lenni abból, hogy ki a legjobb amatőr, a legügyesebb nő és egyebek. Ez a versenyzők számára is ösztönző, jót tesz a büszkeségüknek, teljesítményüknek. Ezért mondjuk mindhárman mindig azt, hogy nem mindig az az egyetlen győztes, aki elviszi a főnyereményt, hanem aki saját magához képest jobban teljesít." 
Gábor lapunknak azt is elmondta, hogy az előző évadokhoz hasonlóan idén is akadtak olyan versenyzők, akiknek nem engedték el a kezét a műsor után. Segítettek nekik munkát találni, elhelyezkedni

Segíti a versenyzőket 

Ez a második olyan Séfek Séfe, amikor Krausz Gábor édesapaként irányít egy csapatot. Hannaróza születése némileg megváltoztatta a sztárszakácsot, aminek köszönhetően jobban figyel a versenyzők aktuális lelkiállapotára. 
 

A forgatás eleve feszített tempóban telik, és bizony van, amikor még a legügyesebb versenyző is bal lábbal kel fel, nem úgy teljesít a konyhában, ahogy kellene. Én létrehoztam egy beszélgetős csoportot, amiben a forgatáson kívül is segítséget, lelki támaszt nyújthatok a csapatomnak. De összességében minden versenyzőre igyekszem odafigyelni, nemcsak azokra az emberekre, akik alám tartoznak. 

 

Hannaróza válogatós 

A séf és felesége, Tóth Gabi családja 2019 decemberében lett teljes, amikor megszületett a kislányuk, Hannaróza. A lassan hároméves csöppséget a szülei óvják a nyilvánosságtól, de lapunknak Gábor annyit elárult, hogy a kislánya most épp a válogatós korszakát éli. 
 
"Gasztronómiailag Hannaróza fejlettebb, mint egy átlagos hároméves, de mostanában makacsul ő dönti el, mit szeretne megenni. Sokszor hiába adok bele mindent, hogy jó legyen egy fogás, úgy kell beleimádkozni a falatokat. Borzasztóan tud esni, hogy jelenleg a főztömnél jobban szereti a rántott húst, a virslit és a szalámit, de Gabi mindig megnyugtat, hogy ez majd idővel változni fog" – mesélte nevetve Gábor.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

mandiner.hu

Kemény választ küldtek az oroszok az amerikai ukrán segélycsomagra (VIDEÓ)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csoda szép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban