FÜLES

Szerző Ripost

3 hónapja

Születésnapját ünnepli Meghan Markle, ezt érdemes tudni róla

Rendkívüli és hullámvölgyekkel teli életutat járt már most be Meghan Markle. Így lett színésznőből hercegné, majd anyuka.

Augusztus 4-én, csütörtökön ünnepli a 41. születésnapját Meghan Markle. Harry herceg felesége kevés pozitívumot mutatott magáról az utóbbi években, botrányokból azonban bőven kijutott a részéről!

Fotó: Twitter

Kilépett a brit királyi családból

Színésznőként kezdte, hercegnéként folytatta, majd a brit királyi család legnagyobb balhéját okozta Meghan Markle. Harry herceg amerikai felesége először igazi csillagként tündökölt Nagy-Britanniában, és sokan azt hitték, ő és Harry herceg Vilmos herceggel és Katalin hercegnével négyesben reformálja majd meg a királyi család avittas szokásait. Nos, Meghan valóban reformált... Elszakította a családjától az egyébként is labilis lelkiállapotú Harry herceget, és Amerikába költözött vele, ahol azóta helyi celebritásként élik a mindennapjaikat, hátrahagyva a kötelezettségeiket, amikre az esküvőn felesküdtek - írja a Metropol. 

Rasszizmussal vádolja a rokonokat

Bár már 2021-ben, az Oprah Winfrey-interjúban is céloztak rá, hogy valaki Harry családjából rasszista megjegyzést tett fiukra, Archie-ra még a születése előtt, most, egy készülő botránykönyvből kiderült, hogy főleg Kamilla hercegnére gondoltak, amikor faji megkülönböztetésről beszéltek. 

„Hát nem lenne mókás, ha a gyereketeknek vörös afro frizurája lenne?” – kérdezte néhány éve Harrytől a mostohaanyja. A kérdést a herceg először megmosolyogta, de aztán Meghan nyomására megváltoztatta az álláspontját.

Beckhamékkel is megszakította a kapcsolatot

Köztudott, hogy Harry herceg évtizedek óta jóban volt David Beckhammel, ez a barátság azonban már a múlté – akárcsak a herceg sok más emberi kapcsolata is. Meghan ugyanis a fejébe vette, hogy az egykori focista felesége, Victoria pletykál róla a sajtónak. Beckhamné természetesen kikérte magának a vádakat, főleg, mert ő volt az, aki a legtöbbet segített az amerikai színésznő beilleszkedésében Londonban, de Meghant ez nem hatotta meg. Megszakította vele a kapcsolatot, és a férjét is arra kötelezte, hogy tegyen hasonlóképpen Daviddel.

Banánra írt üzeneteket adott a prostituáltaknak

Balul sült el az az akciója is, amikor egy brit szexmunkásoknak tartott jótékonysági napon vett részt. Meghan ugyanis a felajánlott élelmiszercsomagokba tett banánokra kis üzeneteket írt, ami a visszajelzések szerint mindenkit felháborított. A banánokra írt „Erős vagy!” és „Bátor vagy!” jókívánságok enyhén visszás érzéseket váltott ki az emberekből, akik nem értették, hogyan nem vehette észre Meghan azt, hogy a banán nem a legjobb ötlet egy ilyen alkalomra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!