FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

L.L. Junior: Gyűlölöm a konfliktusokat, ha harag van a levegőben

Beengedte a Bors stábját legénylakásába L.L. Junior.

Szerző Ripost

Először engedett be L.L. Junior stábot az otthonába, mióta Körtvélyessy Kinga, a zenész felesége elköltözött közös fészkükből. A gyönyörű mediterrán növények között igazi hacienda érzetét keltve, a hegyoldalban található, mediterrán stílusú házában fogadta Junior a Bors stábját. Az énekesnél a kubai zene, a spanyol mentalitás, a szivaron át a pálmafákig minden megtalálható, azonban már az exkluzív beszélgetés elején kiderült, mi hiányzik Juniornak: az otthon melege.

Az énekes elárulta, noha kifejezetten temperamentumos természet, bizony Kinga sem különb.

– Mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a veszekedős, ilyen a vérem. Ráadásuk félig roma gyerek is vagyok, így szenvedélyesen élem meg a vitákat. De hallanátok egyszer Kingát vitatkozni! – nevette el magát az énekes, hozzátéve: – Gyűlölöm a konfliktusokat, de azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan.

Fotó: Bors

A legfontosabb kérdés persze az: hányadán áll most L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata? A zenész többek közt ezt is tisztázta, így erről is olvashatsz a hétfőn megjelenő Borsban! Keresd az újságosoknál!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!