FÜLES

Szerző Ripost

2 hónapja

Megrázó részletek: Édesanyja próbálta megmenteni Szabó Zsófit az őrjöngő Shane Tusuptól

A Bors birtokába jutott információk szerint, amikor a veszekedés hevében az úszóedző bezárta a színésznőt a szobába, Zsófi az édesanyját hívta, aki a helyszínre sietett.

Vannak családok, ahol mindennapos a tányérdobálás és a kiabálás, Szabó Zsófi azonban nem ilyen környezetből jött. A híres édesapja, Szabó Gyula és annak második felesége, Zsófi édesanyja, Pálma asszony harmóniában éltek, egy hangos szó sem hagyta el soha a torkukat. Szeretetben és tiszteletben teltek a mindennapjaik, talán ezért is volt sokkoló a színésznő számára, amikor először szembesült Shane Tusup másik személyiségével. Azzal, amelyik a haragot képtelen kezelni, amelyik a konfliktust fizikai erővel és decibelekkel kívánja megoldani, ráadásul ezt teljes kontrollvesztés kíséretében teszi. 

Fotó: AFP

 

Úgy tűnt, minden rendben van 

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, Szabó Zsófi és Shane Tusup között a múlt héten robbant ki egy heves vita, ami odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséget akarta hívni. Pedig előtte pár nappal még úgy tűnt, a páros körül minden a legnagyobb rendben van. A romantika csak úgy áradt az Instagram-posztjaikból, a két hónappal ezelőtti monacói eljegyzés után nyilvánosan üzengettek egymásnak a közösségi oldalon, de még a nagy balhé előtti napokon sem utalt semmi jel arra, hogy valami nem stimmel.  Aztán robbant a szikra. Shane az utolsó veszekedésükkor teljesen begőzölt, őrjöngött, majd rázárta az ajtót Zsófira, aki emiatt pánikrohamot kapott. A balhé odáig fajult, hogy a színésznő már a rendőrséggel fenyegetőzött, valószínű ez a pont lehetett az, amitől az úszóedző visszatérhetett a valóságba, és valamennyire lenyugodott. Csak ezért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből. A Bors friss információi szerint egyébként nem csak ketten voltak részesei a balhénak, egy ponton megjelent Zsófi édesanyja is a helyszínen. 

 

Kevésen múlt, hogy nem ment neki Zsófi anyukájának 

A részletekről egy, a családhoz közelálló forrás számolt be: 

Zsófi, mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna,  végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta. Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni... De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta 

– magyarázta az informátor.

 

Shane nem érzi a történtek súlyát 

A kedélyek azóta látszólag lenyugodtak, Zsófi a jegygyűrűje nélkül tért vissza a munka világába, feltűnően kihívó ruhákban üzeni a világnak, hogy jól van, túl van Shane-en. Az úszóedző azonban egy egészen más valóságsíkon mozog. Úgy gondolja, hogy a tette nem több, mint egy átlagos nézeteltérés, így nincs is akadálya annak, hogy megbocsássanak neki. Üzenetekkel, hatalmas virágcsokrokkal ostromolja, legalábbis szeretné ostromolni Zsófit. 

A hírek szerint azonban a színésznő lelki szemei előtt még mindig lángolva ég a botrány miatt kigyulladt vörös lámpa, ami arra figyelmezteti, hogy élete legnagyobb baklövését követné el, ha összekötné az életét egy olyan emberrel, akiről a volt felesége, Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok is így nyilatkozik: „Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait.” 

A Bors kereste az ügyben Szabó Zsófi édesanyját, Pálma asszonyt is, de sajnos lapzártáig nem reagált a megkeresésekre. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Olaszországban mutatta meg csodás alakját Fésűs Nelly lánya - kép

origo.hu

Több ember fejét is le akarta vágni egy tatabányai férfi

life.hu

Rúzsa Magdi édes fotókon mutatta meg hármasikreit: így zajlik náluk az etetés

magyarnemzet.hu

Elgondolkodtató, hogy mit mondott a svéd sztár Hosszú Katinkáról

borsonline.hu

Szívszaggató: Hat napot töltött halott babájával a fiatal édesanya

mindmegette.hu

9 könnyű nyári fogás, ha van otthon friss bazsalikom

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

ripost.hu

Ez is eljött! Varga Irén végleg feladta a küzdelmet

ripost.hu

Már Azahriah klipjében is szerepel a megcsalt barátnője

ripost.hu

3 csillagjegy, akik őrületesen jók az ágyban

További cikkek

FÜLES

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

FÜLES

Ismét az örökbefogadás mellett döntött Németh Kristóf

FÜLES

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

FÜLES

Nagyobb baj is lehetett volna: Különös állat okoz bosszúságot a Királyéknál

FÜLES

Megszólalt a barát, L.L. Juniorra ismét rátalálhatott a szerelem

FÜLES

Jön a baba? Reagált a találgatásokra Horváth Gréta

FÜLES

Már Azahriah klipjében is szerepel a megcsalt barátnője

FÜLES

Hoppá! Budapesti kávézóban kapták le a világhírű színészt