FÜLES

Szerző Maca néni

8 hónapja

Nem értik a rajongók, miért ő játssza majd Zámbó Jimmyt

Sokan felkapták a fejüket a hírre, hogy sorozat készül a Király életéből. A főszereplő pedig egyenesen meglepő...

Szerző Maca néni

Az tulajdonképpen jó hír a rajongóknak, hogy egy tízrészes sorozat készül Zámbó Jimmy életéből. De persze alapvetően több kérdést is felvet, ám a családtagok szigorú titoktartási szerződést írtak alá, így nem árulhatnak el részleteket a már forgó sorozatból. A rajongók két dologra biztosan kíváncsiak. Hogyan ábrázolják majd Jimmy karakterét és hogyan mutatják be azt a 21 évvel ezelőtti újévi reggelt, amikor eldördült a Király halálát okozó lövés? 

Fotó: Facebook

Ugyanakkor a szereposztás is sokakat érdekel. Ami biztos, hogy a legendás énekes megszemélyesítője Nagy Ervin lesz, ami megosztó döntés, hiszen még ha tehetséges színészről van is szó, hangi adottságokban nyilván meg sem közelíti a megformálandó karakteréét. Erre persze lehet megoldást találni. Akár úgy is, hogy a zenés jelenetekben Jimmy eredeti és senkiével össze nem téveszthető hangját használják majd. 

Ennek ellenére akadnak sokan, akik nem értik a készítők választását. "Ne már! Ki az a hü..e, aki ezt rá osztotta...!"  "Hát, csak Peter Srámek hangja az igazi! Nem hiszem, hogy Ervin viheti a pálmát!" "Lesz dolguk a sminkeseknek, de Nagy Ervint sem értem!" - írták a kommentelők. 

A Ripost megkereste Fásy Ádámot, aki Jimmy egyik legjobb barátja volt, és aki gyakorlatilag együtt volt Jimmyvel a halála előtti utolsó órákban. Éppen ezért is különös, hogy a sorozat készítői őt nem keresték meg. A Zeneexpressz atyja ugyanakkor nem érzi annyira fontosnak a Király életében betöltött szerepét, hogy azt gondolja, nélküle nem lehet hűen ábrázolni a legenda életét. 

Fotó: Facebook

"Engem nem kerestek meg a készítők, de ezzel nincs is semmi gond. Örülök és büszke vagyok rá, hogy húsz évvel Jimmy halála után végre valaki úgy gondolta, hogy készítenek egy sorozatot az életéből. Nekem az  a fontos, hogy az emléke szép és tiszta maradjon és jól fogalmazzák meg azt ami ő volt. Az az igazság, hogy azt, aki ő valójában volt, csak nagyon kevesen ismertük, így kíváncsian várom a végeredményt"- kezdte lapunknak Fásy Ádám, aki maga is kíváncsi arra, hogyan jelenítik majd meg azt a január 2-ai hajnalt, amikor a csepeli ház emeleti szobájában elsült az a bizonyos fegyver. "Ha a sorozatban foglalkoznak majd azzal a nappal, nekünk, akik szerettük és ismertük őt, nagyon fájdalmas lesz látni. Én elfogadom azt, amit a felesége Edit asszony mondott és amit a hatóságok is megállapítottak. Ennek így kell majd megjelennie a sorozatban is" - jelentette ki Fásy

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!