Létrehozva: 2022.01.19.
Módosítva: 2022.01.24.

Kulcsár Edina és új szerelme titokban randiztak? Íme, a drámai szakítás pikáns részletei

Kulcsár Edina úgy döntött, nem bujkál tovább, és hétfő délután egy képpel tudatta a nagyvilággal: újra szerelmes. Volt férjének, Csutinak megvan a véleménye a történtekről, de olyan dolgok láttak napvilágot, amiket még ő is megdöbbenéssel fogadott.

Kulcsár Edinára egy év gyötrődés után rátalált a boldogság, a 25 éves énekes-rapper. Varga Márk, azaz G.w.M. személyében. A modell állítása szerint a három éve tartó házassága nem az új szerelem miatt ért véget, a követők mégis pálcát törnek felette, hogy ilyen gyorsan sikerült továbblépnie. A házasság színfalai mögé ugyan nem láttunk be, de Edina a bejelentésében leírta, hogy férjével már jó ideje nincsenek együtt. A volt szépségkirálynő egy fontos lépést ugyanakkor csak most tett meg.

Fotó: Instgaram

Nevet változtatott

A modell Instagram-oldalán keddig Szabó-Kulcsár Edinaként szerepelt, azonban az új kapcsolat felvállalása után férjének nevét eltüntette az oldaláról. Bár a válás még nem mehetett végbe, a sikeres üzletasszony már csak Kulcsár Edinaként hivatkozik önmagára. A Bors kíváncsi volt, hogy volt párja, Csuti mit szól a hirtelen változásokhoz.

„Nem az én dolgom„ – mondta a lap megkeresésére Szabó András Csuti, akiben a válás bejelentése óta gyerekei és barátai tartják a lelket.

Közös pihenés

A névváltoztatás mellett egy furcsa összefüggésre is felfigyeltek a követők. Január elején Edina Zalakaroson egy wellnesshotelben tartózkodott, hogy saját vállalkozásának új üzletében egy továbbképzésen segítsen. Az egykori szépségkirálynő még képeket is posztolt közösségi oldalára, hogy a szállodában volt, ahová vele tarthatott édesanyja is, aki a róla készült fotókat készítette.

Fotó: Instagram

Ám ezzel megegyező időpontban G.w.M. is Zalakaroson pihent ugyanabban a hotelben, ahol Edina új szalonja nyílt. Egy – azóta már a közösségi oldalról eltávolított – képen jelölte meg az énekest egy rajongója, amint a szálló éttermében pózolnak.

Fotó: Facebook

Persze ez lehet csak véletlen...

Érdekesség, hogy december elején a két, mára széthullott család még közösen látogatott el Edina egy másik új vidéki üzletének megnyitójára.

De mit szól a volt férj?

Telefonon megkereste a Bors az elhagyott férjet, hogy mit szól ahhoz, hogy január elején a felesége és új párja már együtt romantikázhatott egy vidéki wellness-szállóban? Azonban hosszú csend után nem szerette volna kommentálni a feltételezést. Ahogy azt sem véleményezte, hogy Edinára valóságos népharag zúdult az új szerelmének bejelentése kapcsán.

„Nem foglalkozom azokkal a kommentekkel. Ha figyelnék rájuk, nem tudnék előre lépni. A magam feladataira akarok koncentrálni, a gyerekeimre, a testemre és a lelkemre” – mondta Csuti, akit viszont az internet népe elhalmoz bátorító, pozitív üzenetekkel. Hogy hogyan esnek ezek a visszajelzések az üzletembernek, arra különös választ adott.

„Picit olyan, mint amikor valaki haldoklik, kap egy gyógyszert, javul az állapota, de mégis csak mozdulatlanul fekszik. Szívet melengető ez a sok pozitív üzenet, de senki nem tudja, hogy a kapcsolatunkban én hol és hogyan hibáztam” – tette hozzá Csuti, aki megjegyezte, hogy ha Edina bármiben a támogatását kéri, ő segíti. „Továbbra is szeretném védeni a feleségem!” – zárta határozottan a volt férj.

Sebestyén Balázs: Edina azt sem tudja, merre van arccal

Kedd reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában is terítéken volt Kulcsár Edináék válása és a modell új kapcsolata. A Rádió1 műsorvezetője nem rejtette véka alá véleményét.

„Ez a legnagyobb rossz, amikor így ömlik a sz.r a nyakadba. De látva Edinát, én is töltöttem vele egy pár hetet, azt sem tudja, merre van arccal szegény. Annyira semmiféle tudatosság nincs benne, és annyira sodródik és annyira nem tudja, ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm„ – mondta a műsorvezető, aki szerint méltatlan volt így befejezni egy házasságot.

Luxus minden mennyiségben

A 25 éves G.w.M. gyorsan küzdötte fel magát a zenei ranglétrán. Novemberben egy stáb egész napot töltött a rapperrel, aki azzal fogadta a filmeseket, hogy most vett egy 2020-as Porsche Panamerát, amiből ez az egy lesz az országban. Márk egyébként korábban hagyott már ott ruhaboltban 5 millió forintot is. A hatalmas luxus mellett az énekes azonban továbbra is utcagyerekként gondol magára.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

mandiner.hu

Kevesellte a magyar pénzt, most román állampolgárságot kapott a magyar sportoló

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Hihetetlen: ezt a ruhadarabot tilos György hercegnek viselnie

FÜLES

„Csontsovány kislány lettél” - Durva kritikákat kapott Szabó Zsófi legújabb fotói miatt

FÜLES

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései