10 hónapja

Elszólta magát Tóth Andi a házasságról, ilyen férje lesz az énekesnőnek

Az énekesnő úgy gondolja, nem fog sokáig tartani a hazai népszerűsége. Így továbbra is azok véleményére ad valamit is, akik tényleg ismerik.

Hiába szerette meg végre az ország, Tóth Andi biztos benne, hogy ez nem fog sokáig tartani. Elmondása szerint megszokta a bántást, és azt is biztosra veszi, hogy hazánkban szerelmes sem lehet.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Elmondta, Magyarországon még nem talált rá az igazi szerelem, ezért úgy érzi, egyszer majd külföldi férje lesz.

„Persze jó lenne fiatalon férjhez menni, és gyereket szülni, ez továbbra is egy nagyon szép gondolat, de eddig minden kapcsolatomban ez volt a probléma. Hogy én komolyan terveztem, ők meg nem. Ha másképp alakult volna, akkor már az első barátomhoz is feleségül mentem volna. Szerintem ez nem kor függvénye. Simán megállapodnék, de legalább már nem görcsölök rá erre a kérdésre. Azért sem, mert még nem találkoztam Magyarországon olyan férfival, aki komoly kapcsolatot szeretne. Komoly férfival se nagyon, sőt még igazi férfival sem” – árulta el kendőzetlenül a véleményét Tóth Andi a Story magazinnak.

Azt is hozzátette, hogy most egyébként is inkább a karrierjére szeretne koncentrálni a magánélete helyett. Mindezek után a fiatal énekesnő azt is tisztázta, hogy mi van pontosan közte és Andrei Mangra között. Ugyanis a Dancing with the Stars műsorában csak úgy izzott köztük a levegő.

„Naponta olvasom a cikkeket, ahol azt találgatják, hogy mi van köztünk. De az igazság az, hogy csak barátok vagyunk” – jelentette ki Andi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!