12 hónapja

Angelina Jolie még egy ekkora hazugságot is bevállalna Brad Pitt ellen?

A börtönben ülő Harvey Weinstein azt állítja, szerinte őt is Brad Pitt ellen akarja felhasználni a színésznő.

Az idén márciusban 23 évre elítélt Harvey Weinstein ellen több tucatnyi híres és civil nő tett vallomást. Köztük Angelina Jolie is, aki 2017-ben egy nyílt levélben mesélte, hogy Hollywood egykori ura miként próbálta meg őt is szexuálisan zaklatni a 1998-ban a közös filmjük, a Szeress, ha tudsz! forgatása előtt.

Angelina a Szeress, ha tudsz! című filmben dolgozott Weinstein kezei alatt (Fotó: Northfoto)

Ezek az élményei bekerültek Angelina hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvébe is, és ezért most úgy érezte Weinstein, hogy a rácsok mögül üzen a színésznőnek. A producer határozottan cáfolja, hogy bármilyen módon is zaklatta vagy zaklatni akarta Jolie-t. Ahogy fogalmaz, ha ő zaklatta, akkor a világon minden ember, ugyanis Angelina mindenki figyelmét felkelti, ha személyesen találkoznak. Rá is hatott, mint férfira, de az ő irányába semmit sem tett.

Weinstein azt állítja, ő csak egy eszköz Angelina Brad elleni harcában (Fotó: Northfoto)

Weinstein szerint Jolie ezt az egész zaklatásos történetet a Brad Pitt elleni hadjárata miatt találta ki. A könyvben ugyanis Angelina arról is ír, hogy Brad tudatában volt a Weinstein incidensnek, ennek ellenére évekkel később mégis együtt dolgozott a producerrel Az ölni kíméletesen című filmen. Ez az eset valamit eltört Angelinában, és onnan már nem tudta feltétel nélkül szeretni Bradet, aki ennyire elárulta.

Vagyis Weinstein szerint kivételesen ő az áldozat. Ami még leírva is bizarr, de tényleg furcsa, hogy az elmúlt években, Angelina a válóperük hat évében csak most vette elő a zaklatásos történtet Brad ellen, miközben a Weinstein-botrány csúcspontján is előhozakodhatott volna vele. Viszont azt is nehéz elhinni, hogy ekkorát merne Jolie hazudni, csak azért, hogy még rosszabb színben tüntesse fel a harmadik exférjét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!